Prekvapenie: Na mamu "zaútočili" plastové guličky

Prekvapenie: Na mamu
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-01-25 12:30:14 |

Predstavte si, že sa vrátite z nákupov, ktoré sú bezpochyby pre každú ženu náročné, chcete si vyložiť nohy a namiesto toho sa na vás po otvorení dverí začnú sypať umelohmotné guličky.

Túto situáciu zažila po príchode domov prednedávnom partnerka Romana Atwooda. Možno vám jeho meno niečo hovorí a ak nie, pripomenieme vám. Roman je autorom nedávnej nachytávky, ktorú nemožno nazvať inak ako hlúpou. V momente, keď sa partnerka, mama ich dvoch detí, vrátila domov z práce, Roman akože nechtiac prehodil zhora dolu cez zábradlie mladšieho syna. Vystrašená mamina bežala dolu schodmi takou rýchlosťou, že by predbehla snáď aj najrýchlejšieho muža sveta, Jamajčana Usaina Bolta, aby na zemi našla vatového panáka a pri pohľade hore sa na ňu“ žgerili“ spokojné ratolesti s oteckom na čele.

Roman je vážne chlapom na zabitie a jeho partnerka musí mať božskú trpezlivosť. Vysvetliť sa to dá jediné tým, že má nekonečnú kreditku, ktorú jej bez rečí požičiava alebo je v niečom, o čom sa v slušnej spoločnosti nerozpráva nahlas, naozaj dobrý.

Najnovšie si pre ňu pripravil o niečo menej adrenalínové prekvapenie ako zhadzovanie detí z vrchného poschodia na spodné, no o to bláznivejšie. Nákladiakom si dal doviezť tisícky farebných plastových guličiek, aké poznáme napríklad z detských centier a kútikov. Tie potom spolu s kamarátmi a ratolesťami povysýpali po celom dome. Najväčšiu radosť mali samozrejme deti, ktoré sa mohli o bláznivú zábavu v guličkách podeliť aj so svojimi kamarátmi.

Zdá sa, že na kúsky svojho partnera je zvyknutá aj mladá mamina, ktorá sa na tomto nápade dobre pobavila. Nuž, mať deti s vášnivým YouTuberom s kreatívnymi nápadmi asi partnerku vycvičí a hovorí si, že kým nejde o život, nejde o nič... Faktom je, že s Romanom sa ratolesti určite nenudia a užijú si s ním kopec zábavy. 

 


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia