Keď zbadala, kto povedie jej pôrod, takmer prestala tlačiť

Keď zbadala, kto povedie
Ilustračné foto
Zdroj: Kidspot
2021-08-20 08:30:00 |

Pôrod môže byť skľučujúcim zážitkom, takže prítomnosť známej tváre pri tomto magickom momente je vítaná. Keď sa však pri vás objaví expartner, sranda končí.

Presne to sa stalo jednej rodiacej mame z Brisbane v Austrálii. Vedela, že jej bývalý priateľ pracuje v nemocnici, kde rodí, no nečakala, že práve on privedie na svet jej dieťa. S Timom randila krátko v roku 2013, dva roky pred bizarným stretnutím.

Keď začala Tarsha (28) tlačiť, pôrodná asistentka oznámila, že sa mení zmena a nahradí ju iná asistentka. „Práve som sa chystala zatlačiť, keď dnu vošla spomínaná pôrodná asistentka... bol to môj bývalý,“ opísala o šesť rokov neskôr Tarsha ešte stále šokovaná reťazou udalostí pre Kidspot. Tim bol totiž v tom čase jedným z dvoch mužských pôrodných asistentov v nemocnici. „Keď som si uvedomila, že to je on, neverila som tomu, no pomyslela som si, že je to v poriadku, nebude to po prvýkrát, čo sa bude dotýkať mojich intímnych partií,“ podotkla s úsmevom.

Aj keď sa Tarsha vďaka známosti s Timom cítila pohodlnejšie, jej súčasný partner a otec dieťaťa až taký nadšený nebol. Ako prezradila, v skutočnosti zúril. Pôrod bol našťastie veľmi rýchly, nebol čas niečo rozoberať a o pár minút už stískala v náručí dcérku Mackenzie. „Tim mi držal ruku na bruchu a hovoril, kedy mám zatlačiť a bol to on, kto ju vytiahol, urobil jej kontroly a prvýkrát ju zabalil,“ spomína. Dodala, že jej placenta bola všade, aj na jej ex. Ten sa o ňu staral aj po pôrode.

I keď prvý moment, keď ho zbdala, bol desný, teraz je veľmi vďačná, že to bol práve Tim, kto priviedol Mackenzie na svet. Pôrod bol vďaka nemu omnoho pohodlnejší. Prezradila, že si dokonca potom vymenili niekoľko esemesiek týkajúcich sa malej a ona ich má doteraz odložené.  Dnes je z Mackenzie už veľká slečna.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia