Mama sa podelila o veselú snímku z pôrodnice: Čo je to tam v pozadí?

Mama sa podelila o
Ilustračné foto
2020-01-29 13:30:25 |

Pôrod je pre rodičov vzrušujúcim časom, keď sa pripravujú na privítanie bábätka na tomto svete. Zároveň to však môže byť dosť stresujúci čas, ako sa ukázalo aj v tomto prípade.

Novopečená mama sa podelila na Instagrame o zábavnú selfie, ktorú urobila v pôrodnej sále. Ak čakala, že nejaké fotky z týchto špeciálnych dní urobí otecko, mala smolu. Ten sa pri pohľade na drobčeka v rukách pôrodnej asistentky „zložil“ na zem. Jednoducho ten nápor emócií nezvládol a od šťastia omdlel. Alebo, že by to bolo z pohľadu na krv alebo manželkin výraz pri pôrode?  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Worth Feed (@worthfeed),

Emocionálne otrasený otecko má šťastie, že si našiel takú silnú ženu, ktorá bola síce po pôrode unavená, no s úsmevom na perách zadokumentovala všetky dôležité okamžiky. Aj ten, ako sa ho trojčelnný tím lekárov snaží prebrať opäť k životu, aby sa mohli venovať drobčekovi, ktorý práve prišiel na svet. Nuž, zázrak pôrodu každý zvláda po svojom :)


TIP: Sestrička sa fotila s novorodencom: Ups,čo to tam vidíme?


Fotka, ktorá rozosmiala desaťtisíce ľudí, má titulok: Bol tu, aby povzbudil svoju manželku pri prvom pôrode. Samozrejme sa spustila vlna komentárov. „Ukáže túto fotku dieťaťu, keď bude staršie,“ radí jeden. „Veľké povzbudenie a zároveň skvelá spomienka na nadchádzajúce roky ... užívajte si,“ pridal sa ďalší komentujúci. "Ja z toho nemôžem. Slzy mi tečú od smiechu," pobavil omdletý otecko iného človeka. 

Prečítajte si tiež:

Toto čaká vaše bábätko tesne po narodení

Porodila a po piatich hodinách už bola na sestrinej svadbe


Autor: © Zoznam/az
Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia