Sestrička sa fotila s novorodencom. Ups, čo to tam vidíme?

Sestrička sa fotila s
Ilustračné foto
Zdroj: foto: facebook.com
2018-10-08 13:30:03 |

Táto fotka jasne všetkým hovorí – Pri fotení radšej vždy skontrolujte, čo sa deje za vami! Najmä dnes, keď svoje súkromie vo veľkom odkrývame cez sociálne siete.

Ako inak by sme už len celý svet informovali o novom prírastku do rodiny, ak nie cez sociálnu sieť. Je to rýchle, lacné a pre súčasnosť typické. Šťastní rodičia však obvykle predsa len počkajú nejaký ten čas, než svoj uzlíček radosti odhalia a na sociálnu sieť potom zavesia zopár najkrajších záberov, ktoré sa im podarilo urobiť. Než človek absorbuje, čo sa práve udialo, nejaký čas to trvá.


TIP: Intímny život po pôrode: Nemusí byť pre vás tabu


Pôrod, ako určite všetci vieme, nie je prechádzka ružovou záhradou, je to chaotická, bolestivá a často aj nedôstojne vyzerajúca situácia a väčšina mám by pravdepodobne fotoaparát najradšej vyhodila od ovzdušia. Niektorí ľudia však nedokážu čakať a keď majú možnosť, cvakajú čo vidia.

Príkladom je táto fotka novorodenca. Na prvý pohľad rozkošné, čerstvo narodené bábätko, pravdepodobne v náručí zdravotnej sestry alebo rodičkinej kamarátky. Fotografom bol asi šťastný novopečený tatino, ktorý sa chcel svojim synčekom čo najskôr všetkým pochváliť. Ale čo to? Keď sa pozriete za ženu držiacu bábätko...

Čo si budeme nahovárať, žiadna mama nevyzerá pár minút po pôrode práve čerstvo a pohľad do  pôrodných ciest by sme si asi všetci nechali radšej ujsť. „Nechápem jednu vec. Ak je to sestrička, prečo pózuje s novorodencom, keď vidno, že pôrodný proces ešte neskončil?“ pýta sa pod fotkou s popisom: Niektorí ľudia sa tak ponáhľajú zverejniť fotku bábätka na Facebooku. Len pred tým na niečo zabudli... zverejnenou na Facebooku v skupine Bubs Warehouse International jedna šokovaná užívateľka.

„Hahahahahaha, presne toto isté sa stalo aj mne,“ zabáva sa ďalšia žena, ktorú v nie práve najpríjemnejšej polohe nafotila mama. „Fotila môjho syna položeného na novorodeneckej váhe, zamerala sa naňho a vôbec si neuvedomila, že odfotila aj mňa. My sme síce snímku nedali na Facebook, ale bola medzi ostatnými, ktoré nám spracovávali vo fotoslužbe,“ doplnila a pridala smajlíkov.

Prečítajte si tiež:

Úžasné fotky, ktoré ukazujú rozdielnosť ženských tiel po pôrode

Tieto hashtagy nikdy nepoužívajte pri fotkách detí

 


Foto: Facebook/ Bubs Warehouse International
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia