Víkendová pohoda: Urobte si pyžamovú bláznivú párty

Víkendová pohoda: Urobte si
Ilustračné foto
2019-05-25 09:30:03 |

Hovorí sa, že vek je len číslo a dôležité je len to, ako sa cítime. Súhlasíte? Ak áno, hneď teraz sa môžete pustiť do užívania si pocitu mladosti s vašimi ratolesťami.

Čo tak pripraviť si  poriadnu babskú pyžamovú párty, na ktorej sa vy a vaše deti, a pokojne aj kamarátky, perfektne zabavíte? Jediné, čo budete potrebovať, je skvelá nálada a štýlové pyžamo.

Ak máte doma malú princeznú, určite si veľmi často vyberáte taký štýl oblečenia, ktorý môžete nosiť obe. Každý, koho stretnete, potom hneď vie, že ste nerozlučná dvojica. Čo teda poviete na to, ak aj v prípade pyžamovej párty budete obe oblečené ako členky toho istého tímu? 

Nevinnú pyžamovú párty si však môžete naplánovať aj s najlepšou kamarátkou. Obed či kávu často nestíhame – veď to veľmi dobre poznáte, tak prečo nestaviť na pohodový večer s filmovým maratónom, pri ktorom si dobre poklebetíte? 

Dokázať vypnúť a len tak oddychovať, to je tiež umenie. Ak patríte k akčným tipom, možno si niečo podobné neviete ani len predstaviť. Pyžamová párty je predsa absolútna strata času... Predstavte si, že nie! Aj psychológovia v rámci psychohygieny odporúčajú občas takéto "výpadky", počas ktorých nemyslíme na prácu, starosti a povinnosti, ale necháme mozog oddychovať. Kedy je na to lepší čas ako cez víkend?

Prečítajte si:

Detská izba: Zle zvolená farba môže narobiť veľa škody

Zdriemnutie má viac benefitov, než by ste si mysleli

Fotogaléria


Foto: kik-textilien.sk
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia