Oblečte dieťa štýlovo, skúste to ako London

Oblečte dieťa štýlovo, skúste
Zdroj: Instagram
2015-02-15 00:01:53 |

Trojročná London Scout z New Yorku berie Instagram útokom. Vo svete módy narobila poriadny rozruch. Ak hľadáte inšpiráciu pre svoju ratolesť, ste na dobrej adrese.

Mama dievčatka Sai De Silva pridávala pôvodne jej fotky pre priateľov. Postupne si ich začalo všímať stále viac ľudí a rozkošný street štýl, ktorý London na nich prezentuje, jej priniesol mnoho fanúšikov. Modely, v ktorých ju mama fotí, vyjadrujú jej veselú a odviazanú osobnosť.

Ak si myslíte, že London ráno otvorí skriňu, skombinuje si sama kúsky a postaví sa pred mamin foťák, sklameme vás. Samozrejme, že mamina má v tvorbe jej štýlu hlavné slovo, no nie definitívne. Každé ráno ponúkne dcérke niekoľko možností, z ktorých si parádnica vyberie to, čo si chce obliecť. Podľa toho doladí mamina doplnky a topánky. „Momentálne prechádza fázou Elsa modrá, ale minulý týždeň to bola ružová,“ prezrádza ako to u nich funguje.

(Treba uznať, že perfektne vyzerá nielen London, ale aj mamička Sai)

Sai sa teší, že majú toľko fanúšikov. Ako hovorí, fotkami chce ukázať, že štýlové oblečenie vôbec nemusí byť drahé a značkové. „Sme jednoduchá a skromná rodina, nekupujeme veľa nových kúskov, kombinujeme tie, čo dostaneme po deťoch známych často s vecami kúpenými v tých najobyčajnejších obchodoch,“ tvrdí. Verí, že inšpirujú aj ďalších rodičov, aby dovolili deťom aj prostredníctvom oblečenia vyjadriť ich individualitu a osobnosť, tak ako to ona dovoľuje malej London.

 

Vybrali sme len zopár modelov, ktoré mamina s dcérkou milujúcou módu pripravili. Ak vás zaujali a chceli by ste vidieť viac kreácií, ktoré by sa mohli hodiť aj pre vašu krásavicu, určite navštívte http://instagram.com/scoutfashion/. 

 

Fotogaléria


Foto: Instagram
Zdroj: Huffingtonpost.com, az, Instagram

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia