VIDEO Sestra Dominiky Kavaschovej má 3 malé deti: Herečku vyčerpáva už len pohľad na TOTO, ženy skláňajú veľký OBDIV!

Dominika Kavaschová so sestrou
Dominika Kavaschová so sestrou Jankou
Zdroj: Instagram/donda_kawa
2024-04-22 11:00:00 |

Kým obľúbená herečka Dominika Kavaschová vychováva takmer trojročnú dcérku Maiu, jej mladšia sestra Janka to má o niečo náročnejšie. Doma jej behá ani nie dvojročná Dorotka, ku ktorej v októbri minulého roka pribudli naraz rovno dvaja súrodenci.

Mať jedno dieťa vie niekedy poriadne zabrať a mamičky dokážu byť pri jeho výchove na pokraji svojich síl. Čo však tie, ktoré privedú na svet naraz viac detí? A okrem nich majú ešte ďalšie? Pre niekoho krutá predstava, pre niekoho realita. Sestra Dominiky Kavaschovej sa musela naučiť zvládať tri malé deti naraz a známa herečka ju za to, ako všetko zvláda, nesmierne obdivuje.

,,Je naozaj statočná. Myslím, že nepoznám pokojnejšiu a príjemnejšiu a vyrovnanejšiu a silnejšiu osobu, ako je ona. Tri deti, furt neupravená a uvarila nám dnes lazane a kým sme baštili zmrzku, ona kočíkovala. To jediné si vraj total užíva. To je jej “párty” posledné mesiace,” napísala Dominika k fotografii, na ktorej pózuje pri kočíku pre dvojičky. Uviedla tiež, že aj ona by chcela ešte ďalšie bábätko, dvojičky však radšej nie.

V ďalšom príspevku na Instagrame Donďa ukázala, ako vyzerá bežný deň jej sestry. ,,Ja neviem, ale mňa len vyčerpáva pozerať sa na toto video. Každopádne, ešteže jej to ide tak od ruky,” priznala na rovinu so smiechom herečka, ukazujúc, ako Janka chystá dvojičky do kočíka.

Pri záberoch jej vzdali hold všetky komentujúce ženy, pričom viaceré sa zdôverili, že to majú doma rovnako alebo ešte náročnejšie. 

,,Ja mám doma čoskoro osemročnú, päť a polročného a trojročné trojčatá. Takže viem, čo je to za masaker, ale každý deň ďakujem Bohu za to, že sú moje deti zdravé. Hrdinky sú pre mňa maminy s chorým dieťatkom alebo deťmi,” zanechala ďalšia obdivuhodná žena. 

 

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/donda_kawa

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia