Známa česká herečka nechala nalíčiť autistickú dcéru: Wau, krajšia ako modelka!

Mahulena Bočanová s dcérou
Mahulena Bočanová s dcérou
Zdroj: Instagram/mahulena_bocanova_official
2024-04-11 11:00:00 |

Vedeli ste, že 2. apríl prislúcha Svetovému dňu povedomia o autizme? Známa česká herečka Mahulena Bočanová určite áno, sama totiž vychováva autistickú dcéru. Marínku nedávno zverila do rúk vizážistky, ktorá úžasne podčiarkla jej krásu.

Mahulena Bočanová je známa aj v našich končinách. Málokto ale možno o 57-ročnej herečke vie, že už 22 rokov je maminou dcérky s autizmom.

,,Autisti sú ako zebry, sú ich státisíce a každá je úplne iná. Neexistuje žiadny recept na šťastný život s autizmom. Každý si vyžaduje individuálny prístup. Cesta k vzájomnému pochopeniu nášho a ich svetov je náročná. Len neobmedzená trpezlivosť, úprimnosť a láska otvárajú dvere. Ale keď sa vám podarí spojiť dva svety, otvorí sa vám ďalšia nádherná dimenzia. Svet je potom čistý, úprimný, jasný, bez zbytočností, malicherností, plochých sľubov, klamania jeden druhého, bez sebectva,” opisuje Mahulena svoje vnímanie ľudí s autizmom. 

Počas Medzinárodného dňa povedomia o autizme herečka na svoj Instagram napísala, že život s autistom môže byť krutý a drsný, ale ich úprimnosť stojí za to. ,,Objatie a dôvera od takejto duše je nebesky nádherný pocit,” uvádza populárna Češka, ktorú jedinečnými emóciami napĺňa práve jej dcéra. 

Samozrejme, Marínka sa rovnako ako iné dievčatá v jej veku, chce páčiť, a tak jej mamina dopriala make-up od profesionálky. ,,Moja veľkonočná kraslica,” napísala s humorom brunetka k snímke svojej očarujúcej slečny. ,,Tá je nádherná,” rozplývajú sa fanúšikovia v komentároch. ,,Marínka je krásná bytosť. Tak jemná, nikto na ňu nemá, naozaj ani žiadna VIPKA,” odkazuje jedna zo sledovateliek. 

Nuž, treba uznať, že plavovláska zdedila pôvabné črty tváre po maminke, a skryla by do vrecka všetky umelé modelky.


Zdroj: Instagram/mahulena_bocanova_official

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia