ŠOKUJÚCE Známa herečka poriadne prekvapila: Po 50-tke sa stala dvojnásobnou mamou!

ŠOKUJÚCE Známa herečka poriadne
Zdroj: Instagram/camerondiaz
2024-03-29 15:00:00 |

Doba sa posúva a rovnako tak aj vek, kedy sa ženy stávajú matkami. Prvorodičky už dávno nie sú 20-tničky, ale často 30-tničky, ba až 40-tničky. Niektoré dokonca berú materstvo útokom aj v 50-tke, herečka Cameron Diaz je toho dôkazom.

Svetoznáma kráska venovala značnú časť svojho života hereckej kariére. Na konte má množstvo filmov vrátane komédií Maska či Niečo na tej Mary je, ktoré z nej spravili hviezdu. 

V súkromnom živote sa Cameron Diaz v láske veľmi nedarilo, až kým nestretla Benjamina Maddena, spoluzakladateľa kapely Good Charlotte. O rok nato (2015) sa dvojica vzala a rozhodla sa založiť si spolu aj rodinu. 

Prvorodená dcérka Raddix má už štyri roky a teraz k nej pribudol súrodenec. O radostnú novinu sa manželia podelili na Instagrame a všetkých ňou poriadne šokovali, keďže verejnosť doteraz o ničom netušila.

,,Sme požehnaní a nadšení, že môžeme oznamovať narodenie nášho syna Cardinala Maddena. Je úžasný a všetci sme veľmi šťastní, že je tu! Pre bezpečnosť a súkromie detí nebudeme zverejňovať žiadne fotky - ale je naozaj zlatý. Cítime sa tak požehnaní a vďační. Posielame vám veľa lásky,” oznámili nadšení a hrdí rodičia. 

Hoci bližšie informácie umelci neprezradili, s najväčšou pravdepodobnosťou vynosila chlapčeka namiesto 51-ročnej herečky náhradná matka, ako to bolo aj v prípade prvej ratolesti.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/benjaminmadden

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia