Slávny herec zverejnil FOTO dcéry: Krásna ako mama a... Kedy tak vyrástla?!

Rebecca Romijn a Jerry
Rebecca Romijn a Jerry O'Connell
Zdroj: Profimedia
2024-03-25 07:00:00 |

Roky plynú ako voda a pri deťoch si to človek uvedomuje o čosi viac! Svoje by o tom vedeli hovoriť aj herci Rebecca Romijn a Jerry O'Connell. Tí majú spolu dcéry - dvojičky Charlie a Dolly, ktoré v decembri oslávili svoje 15. narodeniny.

Prominentná dvojica nepatrí k tým celebritám, ktoré svoje deti pred verejnosťou skrývajú. Práve naopak. Raz za čas sa na sociálnych sieťach pochvália spoločnými fotkami. Jerry pred pár dňami zverejnil záber jednej zo svojich dospievajúcich dcér - Charlie. Väčšina followerov sa pri pohľade na ňu zhodla, že 15-ročná školáčka jednoducho rastie do krásy. 

 

 

Jerry sa netají tým, že si rodičovstvo naplno užíva. „Je skvelé mať dcéry a myslím si, že máme spolu veľmi pekný vzťah,” uviedol v minulosti v rozhovore pre magazín People. Ako tiež s pobavením dodal, nevie, aké to je mať synov. Ale vôbec sa nesťažuje. 

Rebecca v rozhovoroch napríklad prezradila, že sa usilujú byť ako rodičia hlavne praktickí. „Snažíme sa z nich vychovať normálne a milované deti. Keď môj muž cestuje za prácou, tak ja zostávam doma a naopak,” uviedla pre People herečka. Zároveň prezradila, že ich dcéry majú skvelý zmysel pre humor a za zmienku tiež stojí, že mobily dostali do rúk až po 13. narodeninách. 

 

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia