DYCHBERÚCA veľkonočná výzdoba Zuzany Plačkovej: Videli ste už takúto NÁDHERU?

DYCHBERÚCA veľkonočná výzdoba Zuzany
Zdroj: Instagram/queen.plackova
2024-03-28 19:00:00 |

Aj vy už máte svoju domácnosť vyzdobenú dekoráciami so zajačikmi, kuriatkami či vajíčkami? Od Veľkej noci nás delí doslova už len chvíľa, a tak prišiel rad i na luxusný dom influencerky Zuzany Plačkovej.

Zuzana Plačková má popri starostlivosti o 1,5-ročného synčeka plné ruky práce so svojimi rozbehnutými biznismi. Kaviarne, obchody, salóny či výroba rôznych produktov, ktoré sa predávajú pod jej značkou. Čas na vlastnoručnú veľkonočnú výzdobu domu tak neostal.

Rovnako ako pred každými Vianocami aj pred blížiacimi sa veľkonočnými sviatkami obľúbená influencerka vložila svoj dom do rúk profesionálok. Tie nedávno dekorovali i vilku Zuzkiných kamarátov Jasminy Alagič a Patrika Vrbovského. Kým pri moderátorke a raperovi prevláda zeleň a mrkvička, u manželov Strauszovcov zase jarné kvietky v pastelových farbách.

,,Zuzke sme tento rok zvolili na Veľkú noc farebnú jarnú výzdobu plnú jarných kvetov, doplnili sme ich 1 metrovými zajačikmi a v interiéri sme rozmiestnili naše krásne aranžmány a ďalšie dekorácie. Na terasku ešte pribudnú stôl a stoličky,” napísali k záberom svojej práce šikovné dámy z agentúry, ktoré sa opäť raz postarali o dychberúci výsledok, aký sa len tak nevidí.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/queen.plackova, venceky.sk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia