VIDEO Miro Jaroš predstavil NOVÝ HIT s úžasným posolstvom: Budú si ho spievať celé rodiny!

Miro Jaroš
Miro Jaroš
Zdroj: YouTube/Galgan Music
2024-03-26 15:00:00 |

Kráľ detských hitov Miro Jaroš predstavil tento týždeň svoju novú skladbu, ktorá je nielen opäť poriadne chytľavá, ale nesie v sebe aj krásny odkaz. 

Medzi rodičmi a deťmi by sme asi nenašli človeka, ktorý by nepoznal Mira Jaroša. Najmenší jeho piesne milujú a dospeláci zase speváka obdivujú za to, že ich ratolestiam prináša radosť v podobe veselých a zároveň náučných pesničiek.

Tá najnovšia má názov Na vode nám záleží a svetlo sveta uzrela práve na Svetový deň vody, a teda 22. marca. 

Miro vodu označil za základ života. A hoci ju často považujeme za samozrejmosť, bez nej by na tomto svete nič nebolo. ,,Ani ja, ani ty. Keď som dostal ponuku od Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti na napísanie pesničky o ochrane vody, vedel som, že chcem ísť do toho a cez pesničku všetkých vyzvať o pomoc. Pomáha mi pri tom aj dojímavý príbeh malého kolibríka, ktorý sa nezľakol a v zobáčiku nosil vodu, aby uhasil horiaci les. Spievam: Nezachránil horu celú, pomohol však troškou k dielu. My, ak spojíme sa všetci, prispejeme k VEĽKEJ veci!” týmito slovami bývalý SuperStarista predstavil svoju novinku. 

Ľuďom na záver pripomenul, že záleží na každom z nás. ,,Buďme zmenou. Spolu!” odkazuje obľúbený interpret. Mirovi sa tak opäť raz podarilo vytvoriť chytľavý a zmysluplný hit, ktorý si určite budú spievať celé rodiny.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: YouTube/Galgan Music, Instagram/jarosmiro

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia