DRSNÉ VÝCHOVNÉ PRAKTIKY legendárneho Schwarzeneggra: TOTO by si zažiť nechcel(a), bejby!

DRSNÉ VÝCHOVNÉ PRAKTIKY legendárneho
Arnold Schwarzenegger
Zdroj: Instagram
2023-10-05 07:00:00 |

Arnold Schwarzenegger patrí medzi tie hviezdy šoubiznisu, ktoré netreba nikomu predstavovať. Okrem športových úspechov a bohatej hereckej kariéry sa môže pochváliť aj krásnou rodinou. Má totiž troch synov a dve dcéry, na ktorých je veľmi pyšný. Slávy herec najnovšie prezradil čo-to o svojich výchovných praktikách a niektoré z nich boli veru poriadne drsné.

10. októbra vychádza Arnoldovi Schwarzeneggrovi nová motivačná kniha s názvom Be Useful: Seven Tools for Life. O nej, ale aj o iných zaujímavostiach zo svojho života, najnovšie porozprával v rozhovore pre magazín PEOPLE

Pozornosť vyvolali najmä výchovné praktiky, ktorými sa herec riadil pri výchove svojich detí - Katherine (33), Christiny (33), Patricka (30) a Christophera (26). Okrem nich má ešte nemanželského syna Josepha Baeana (26). 

Ako legendárny Arnie prezradil, raz hodil topánky svojej najstaršej dcéry do ohňa. Keď ju trikrát upozornil, aby si ich nenechávala rozhádzané vo vstupnej chodbe, rozhodol sa dať jej práve takúto lekciu. Zaujímavé je, že túto historku Catherine rada používa aj pri svojej vlastnej dcérke. 

 

 

Na otcovu výchovu určite nikdy nezabudne ani jeho syn Patrick. Tomu dal Arnie poriadnu lekciu, keď mal zhruba 9 rokov a neustlal si posteľ. „Otvoril som balkónové dvere, zobral matrac a vyhodil ho so všetkým von. Potom som mu povedal - Nikto ti nebude upratovať izbu, čistiť za tebou sprchu alebo ti ustielať posteľ. Ja som ťa naučil, ako sa to robí,” prezradil Schwarzenegger. 

Keď bol Patrick v tínedžerskom veku, obľuboval dlhé sprchovanie v teplej vode. Keďže samotný Arnold vyrastal bez teplej vody, chcel syna naučiť, aby to nebral ako samozrejmosť. Prikázal mu preto, že sa môže sprchovať len 5 minút a potom vypne horúcu vodu. Toto pravidlo sa dalo jednoducho obísť. A tak s herec zadovážil časovač na sprchu, ktorý teplú vodu po piatich minútach používania automaticky vypol.  

 

 

Hoci znejú tieto praktiky drsne, treba dodať, že hercove deti svojho slávneho otca priam zbožňujú a majú spolu veľmi pekné vzťahy. 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia