Herečka z Harryho Pottera sa stala mamičkou: Rodila doma a... Jej synček je NÁDHERNÝ!

Herečka z Harryho Pottera
Bonnie Wright vo filme Harry Potter
Zdroj: Warner Bros.
2023-09-28 07:00:00 |

Kúzelná správa! O tú sa v týchto dňoch so svetom podelila herečka Bonnie Wright, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v čarodejníckej ságe Harry Potter. Sympatická umelkyňa priviedla na svet svoje prvé dieťatko a neváhala prezradiť aj detaily.

Radostnú správu oznámila známa herečka prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Instagram. „Pozdravuje vás Elio Ocean Wright Lococo, narodený doma, v utorok - 19. septembra. Sme zdraví a šťastní. Andrew a ja sme zamilovaní do nášho slniečka,” napísala novopečená mamička a pri tej príležitosti sa poďakovala celému tímu ľudí, ktorí s príchodom jej synčeka na svet pomáhali. 

Veľkú vďaku vyjadrila aj svojmu manželovi. „Bol si mojou skalou počas celého pôrodu. Elio má toho najnežnejšieho milujúceho otca,” vyznala sa prominentná mamička, ktorá priateľom a fanúšikom neváhala ukázať aj fotku svojho malého pokladu. 

 

 

Pod príspevkom sa hromadia gratulácie od fanúšikov a krásne odkazy jej tam už nechali aj viacerí kolegovia z obľúbenej čarodejníckej ságy. Manželom herečky a najnovšie už aj pyšným oteckom jej synčeka je Andrew Lococo, za ktorého sa v roku 2022 vydala na farme, ktorú vlastnia ich spoloční priatelia. 

 


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia