Promi párik po "wellness kritike" opäť šokuje: Bizarná pocta synovi… Preboha!

Josef Kůrka s partnerkou
Josef Kůrka s partnerkou
Zdroj: TV Markíza
2023-08-11 07:00:00 |

Majú ho na krku. Doslova! Josef Kůrka a Angeli Mangombe sú dobre známy párik nielen v susedných Čechách, ale aj u nás na Slovensku. Značný rozruch sa im podarilo spraviť nedávno, keď si od svojho 3-týždňového synčeka odbehli na wellness pobyt vo dvojici. Teraz svojím konaním prekvapujú opäť.

Josef Kůrka sa do povedomia verejnosti dostal ako model, víťaz ankety Muž roku 2016, ale aj účastník markizáckej šou Survivor. Verejnosti je dobre známa už aj jeho partnerka Angeli Mangombe, ktorá pôsobí ako influencerka. Dvojica má spolu synčeka, ktorému dali meno Rafael. A keď ho nedávno nechali na víkend pri babičke, museli čeliť drsnej kritike verejnosti. 

Rôzne komentáre sa na ich profiloch na sociálnych sieťach objavujú aj v týchto dňoch. Hrdí rodičia si totiž zaobstarali nové tetovania, ktoré im majú navždy pripomínať deň, kedy prišiel ich synček na svet. Jeho dátum narodenia si však nechali vytetovať na pomerne bizarné miesto. A to na krk!

„To snáď ani nie je možné, akí ste vy dvaja hlúpi. Takto na krku? To je hrôza,” znejú vybrané z komentárov od followerov, ktorí pre toto nemajú pochopenie. Našli sa však aj takí, čo sú z bizarného kroku dvojice priam nadšení. „Máte to krásne! Je to skvelý nápad,” myslia si. Vy máte na túto poctu aký názor?

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

  


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia