Rodičia v ŠOKU! Detská knižka ich poriadne pobúrila: Máte ju doma aj vy?

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2024-03-29 19:00:00 |

Na sociálnych sieťach sa objavila knižka, ktorá rozpútala vlnu diskusií medzi rodičmi. Názory na ňu sú rôzne. Nemáte ju doma aj vy?

Čitanie je pre deti veľmi dôležité. Mnohé výskymu dokazujú, že pozitívne vplývajú na vývoj mozgu. "Pravidelné čítanie zefektívňuje schopnosť mozgu pracovať a zmierňuje jeho opotrebovávanie, ktoré počas rokov nevyhnutne prichádza. Podľa jedného z výskumov výrazne zlepšuje pamäťové funkcie a spomaľuje proces starnutia," ako uvádza portál Eduworld. Pri výbere detských kníh su rodičia veľmi ostražití. Žiadny rodič totiž nechce, aby čítanie nejakej knihy, malo na jeho dieťa negatívny vplyv.

Na sociálnych sieťach sa objavila kniha, ktorá rozdelila komentujúcich na dve skupiny. Niektorí knihu odsudzujú, iní na nej nič zlé nevidia. Kniha sa volá Oteckovia, mamičky, deti, psy a mačičky a predáva sa v každom známom kníhkupectve.

To, čo skrýva obsah tejto knihy, ale veľmi pobúril anonymného prispevateľa. "Pre tých, ktorí si naivne myslia, že tieto nechutnosti sú len v ďalekej Amerike," napísal vo svojom šokovanom príspevku. V knihe sa totiž píše, že dvaja oteckovia čítajú dieťatku pred spaním knižku pre deti.

Niektorí na obsahu knihy nevidia nič nevhodné. Dokonca posolstvo vnímajú pozítivne. "Super, lepšie jak kysnúť v decáku," uviedol pochvalne jeden z komentujúcich.


Autor: © Zoznam/AJ

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia