Veľký horoskop na tento týždeň: Pripravte sa! TOTO vás čaká! POZOR na krízu vo vzťahu

Veľký horoskop na tento
Zdroj: Foto: gettyimages.com
2024-03-19 11:00:00 |

Jar sa k nám nezadržateľne blíži a prináša so sobou pre viaceré znamenia pozitívne správy. Horoskop hovorí o láske, priateľstve, ale i pracovných úspechoch. Na čo sa môžete s prichádzajúcim týždňom tešiť vy?

Baran

Jar sa k nám blíži pomaly, ale iste a aj vy budete počas tohto týždňa kvitnúť rovnakým spôsobom, ako kvitne príroda samotná. Ste plní sily, nadšenia a túžby robiť nové veci. Budete zároveň čoraz viac optimistickejší a nezastaviteľnejší ako kedykoľvek predtým. Máte tisíc nápadov a tisíc projektov. Doprajte si túto krásnu vlnu energie, ktorá vás tlačí k vašim cieľom.

Býk

Jar je dôležitým obdobím aj pre vás, a ak si na svoj najlepší okamih musíte počkať o niečo dlhšie, tohtotýždňový horoskop vás už vidí vo veľkom zotavení, počnúc fyzickou zdatnosťou. Energia, ktorú potrebujete, aby ste čelili mnohým veciam sa vracia a vracia sa aj dobrá situácia vo vašom súkromnom živote s novo nájdeným pokojom s blízkymi. Búrky sú konečne prekonané, užívajte si tieto chvíle naplno. 

Blíženci

Tohtotýždňový horoskop vás vidí stále viac a viac rozrušených. Problémy, ktoré vás trápia najviac, sú vo vašich vzťahoch s blízkymi. V partnerskom živote je chlad a taktiež ťažkosti v komunikácii. Aj vaša rodina vytvára napätie a nervozitu z nevyriešených problémov. Celkovo cítiť vo vašom vzduchu veľa napätia. Snažte sa byť múdri a držte svoje nervy na uzde.

Rak

Horoskop na tento týždeň vás vidí konečne zamilovaných, užívajúcich si vzťah, ktorý je poznačený nehou, porozumením a veľkou spoluúčasťou. Vzťahy s ľuďmi, ktorí sú vám drahí, sú pre vás najdôležitejšie. Tento naplňujúci moment v láske vám dáva veľa pozitívnej energie, ktorá sa odráža aj vo vašom verejnom a pracovnom živote. Je super vidieť vás usmievať sa.

Lev

Prebudenie jari vás nájde pripravenejších a divokejších ako kedykoľvek predtým. V tohto týždňovom horoskope patríte medzi znamenia, ktoré najviac poháňajú hviezdy. Určite si nenechajte ujsť príležitosť zviezť sa na vlne, ktorá sľubuje, že vás dovedie naozaj ďaleko a plnou rýchlosťou vpred.

Panna

Tohtotýždňový horoskop vás vidí uprostred búrky na vzťahovom a sentimentálnom fronte. Láska musí byť kultivovaná, nie považovaná za samozrejmosť. Teraz zistíte, že sa objavili následky vášho rozptýlenia. Urobte všetko pre to, aby ste obnovili vzťah, ktorý stojí za to zachrániť ho. 

Váhy

Horoskop vás tento týždeň vidí ako odhodlaných. Stále vyjadrujete svoje pocity, ktoré príliš dlho zostali ignorované. Deje sa to ja preto, lebo ste najdiplomatickejším znamením zverokruhu. Je možné, že ste nechceli presadzovať svoje názory, aby ste sa vyhli priamym konfrontáciám. Teraz však chcete, aby vás bolo počuť a robíte dobre. 

Škorpión

Patríte medzi najobľúbenejšie znamenie v tomto týždni. V týchto dňoch konečne opäť žiarite a vaša osobnosť bude okolie očarovať. Vaše odhodlanie vám otvára dvere a konečne prichádzajú uspokojenia, na ktoré ste dlho čakali. Pôjde najviac o pracovnú oblasť, kde sa aj vďaka novoobjavenej tvorivej žile môžete konečne dostať do správneho svetla v očiach kolegov a nadraidených. Chvíľa súkromného života je tiež veľmi pekná. 

Strelec

Vo vašom súkromí je búrka, ktorá riskuje, že sa zmení na ešte väčšiu búrku, ak nenájdete spôsob, ako ustáť nervozitu a napätie. Najväčšie problémy sú tie, ktorým treba čeliť vo vzťahu, keď nastane chvíľa zmätku. Môžu sa však vyskytnúť aj problémy v rodine, v súvislosti s dedičstvom, spoločným majetkom alebo dokonca nevyriešenými právnymi otázkami. Čerpajte zo všetkej svojej trpezlivosti, pretože nejaké riešenie príde o niekoľko dní.

Kozorožec

Je to láska, ktorá najviac zaujíma vaše tohtotýždňové hviezdy. Nenechajte sa pohltiť mnohými výzvami, ktoré chcete vyhrať, pretože v profesionálnej oblasti idete tak rýchlo ako vlak. Nie je potrebné sústrediť všetku energiu na niečo, čo v súčasnosti vďaka predchádzajúcemu úsiliu ide zotrvačnosťou veľmi dobre. Namiesto toho venujte čas svojmu súkromnému životu, ktorý je príliš zanedbávaný, nebudete ľutovať.

Vodnár

Aj pre vás ma horoskop dobrú správu. Týka sa vašej veľkej fyzickej a duševnej kondície. Znovu získate silu, ktorá sa v poslednej dobe trochu stratila, a okrem dobrého pocitu budete mať aj veľkú koncentráciu, jasnosť a rýchlosť v uvažovaní. Urobíte veľký krok smerom k vašim cieľom a vaše projekty budú aj o niečo viac konkrétnejšie. Len tak ďalej.

Ryby

Vaše narodeninové obdobie sa skončilo, ale zanechalo vám veľa darov, ktoré budete môcť v týchto dňoch dobre využiť. Počnúc pocitmi, vzťahmi v rodine či priateľmi a partnerom pôjdu vaše vzťahy hladko a budete môcť čerpať z pozitívnej energie, ktorú vám dáva novonájdená spoluúčasť s ostatnými. Vydajte sa na nové dobývanie života.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/nu

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia