Zbožňuje Váš syn Cristiana Ronalda? Kvôli tomuto budete z neho namäkko aj Vy!

Zbožňuje Váš syn Cristiana
Zdroj: SITA
2023-07-23 07:00:00 |

Fantastický futbalista, päťnásobný otec a v neposlednom rade milujúci syn! Cristiano Ronaldo patrí medzi najúspešnejších športovcov histórie a rozhodne nezabúda, komu má byť za to vďačný.

Cristiano Ronaldo sa netají tým, že jeho rodina je pre neho tým najväčším bohatstvom. Spoločne s krásnou partnerkou Georginou vychovávajú päť detí. Okrem nej a ich dcér však špeciálnej miesto v jeho živote má aj ďalšia žena. A to jeho matka Maria Dolores dos Santos Aveiro.

Úspešný športovec už neraz hovoril o tom, že nebyť nej a jej veľkej obety, tak by nebol tam, kde dnes je. Kvôli splneniu jeho sna robila všetko možné, i nemožné. Maria Dolores bola na Cristiana a ďalšie tri deti sama. Manžel jej zomrel a žili v pomerne veľkej chudobe. Popri svojej práci a starostlivosti o rodinu chodievala po nociach upratovať, aby za tieto financie mohla synovi kúpiť nové kopačky, či poskytnúť mu tie najlepšie podmienky. 

Maria Dolores musela počas svojho života čeliť viacerým krutým ranám osudu. V roku 2007 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka, ktorá po rokoch udrela znova. V roku 2020 prekonala mŕtvicu. 

Ronaldo jej vždy je veľkou oporou. Zároveň ju zahŕňa veľkou láskou, luxusom a hovorí o nej ako o „tej najlepšej matke na svete. Bojovníčke, ktorá ho vždy učila, aby sa nevzdával...”

Zaujímavé je, že v čase, keď Maria Dolores nosila Cristiana pod srdcom, zvažovala, že podstúpi interrupciu. Lekár však toto jej rozhodnutie nepodporil. „Niekedy si zo mňa robí srandu a hovorieva - Vidíš, nechcela si, aby som sa narodil a teraz som tu a pomáhám vám všetkým,” uviedla vo svojich pamätiach športovcova matka. 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia