RÝCHLY RECEPT: Takýto rýchly koláčik v hrnčeku či osviežujúce smoothie si zamiluje celá rodina

RÝCHLY RECEPT: Takýto rýchly
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com easy and simple/Healthy Peach Smoothie Recipe
2023-04-16 07:00:00 |

Uvažujete nad tým, ako nestráviť pečením celé hodiny no radi by ste si pripravili niečo chutné? Zasýtiť bruško a potešiť chuťové poháriky je možné aj prípravou, ktorá nebude vôbec časovo náročná.

Ak patríte ku ženám, ktoré milujú sladké jedlo ale zároveň nechcú nad jeho prípravou stráviť mnoho času, môžete vyskúšať prípravu napríklad takéhoto ,,hrnčekového" koláčika uvádza easy and simple na Youtube.com. Stačí, keď si prichystáte základné suroviny ako hrnček, do ktorého nasypete dve polievkové lyžice múky, ďalej jednu polievkovú lyžicu kakaa a taktiež v rovnakom pomere pridáte cukor. Celý postup si môžete pozrieť vo videu. Ani sa nenazdáte a za približne jednu minútku máte pripravený koláčik, ktorý môže uľahodiť nielen vám, ale aj príbuzným. Výhodou takéhoto koláčika je rýchla príprava a malé množstvo surovín, takže je tiež ekonomicky prijateľný. 

Ozvláštniť ho môžete napríklad aj ovocím, ktoré poteší nielen oči, ale aj zdravie. Napríklad si ku koláčiku prichystáte ovocný šalát. Prípadne použijete mrazenú ovocnú zmes, ktorú rozmrazíte, rozohrejete a ako ovocnú polevu použijete na koláčik. Nie je na škodu si k nemu dopriať aj osviežujúci ovocný smoothie s použitím napríklad broskýň.

Broskyne obsahujú viacero zdraviu prospešných vitamínov, ako je napríklad vitamín A a tiež sú veľmi dobrým zdrojom draslíka, uvádza TasteofHome.com. Taktiež majú iné výhody pre telo ako napríklad to, že napomáhajú k peknému vzhľadu pokožky a sú skvelým pomocníkom pri chudnutí. Okrem toho ich konzumácia prispieva k udržaniu k zdravej činnosti srdca a vedia byť prínosom nielen pre fyzický výzor, ale aj pre psychické zdravie. Tak, že pomáhajú zlepšovať náladu.

V prípade, žeby ste si radi prichystali chutné smoothie s obsahom broskýň, skúsiť môžete napríklad nasledovný recept. ,,Tento recept na zdravé broskyňové smoothie predstavuje lahodný spôsob, ako si vychutnať čerstvé letné broskyne. Toto banánovo-broskyňové smoothie je vyrobené zo 7 výživných ingrediencií za 5 minút. Sú to lahodné, krémové raňajky alebo občerstvenie," spomína Healthy Peach Smoothie Recipe na spomínanej sociálnej sieti.

Prajeme vám dobrú chuť!

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia