Hviezdna Rihanna ako bežná smrteľníčka: VIDEO bezradnej promi maminy!

Hviezdna Rihanna ako bežná
Zdroj: SITA a Instagram
2023-04-05 14:00:00 |

Je jedno, či ste Marika z Humenného, Petra z Bratislavy, Marcela z Londýna, alebo Rihanna z Los Angeles... Keď príde reč na radosti a starosti týkajúce sa rodičovstva, sme si všetky rovné!

Hviezdna speváčka Rihanna spočiatku okolo svojho dieťatka robila veľké tajnosti. Verejnosti dokonca ani neprezradila, aké mu spolu s partnerom - rapperom ASAP Rockym dali meno. V poslednom období však s tajnosťami postupne prestala. S fanúšikmi sa prostredníctvom sociálnych sietí delí dokonca o momentky a videá, na ktorých ukazuje dosť zo svojho súkromia. 

Úspešná umelkyňa aktuálne nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Keď nedávno vystúpila na Oscaroch, robila si žarty, že jej synček sa hnevá, že jeho mladší súrodenec bude na tomto prestížnom podujatí (v jej brušku) a on nie. 

 

Vydarený jej aj príspevok, ktorý Rihanna zverejnila v týchto dňoch. „Aha, kto nechce, aby mama cvičila,” napísala ku krátkemu videu speváčka. Na ňom drží na rukách svoj malý poklad, ktorému musela pustiť obľúbenú detskú TV šou, aby ho zabavila :)

Takže milé mamičky, ak raz za čas pustíte svojmu drobcovi nejakú tú pesničku alebo video, nemusíte mať výčitky. Robia to tak mnohé maminy, vrátane tých celebritných. 

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia