Veľké PREKVAPENIE! Hviezda jojkárskej šou vraj čaká dieťa s mladou frajerkou

Jakub Prachař a Sára
Jakub Prachař a Sára Sandeva
Zdroj: profimedia.sk
2023-03-30 14:34:00 |

Jakub Prachař, ktorého verejnosť pozná napríklad aj ako porotcu talentovej šou s názvom Česko Slovensko má talent, sa pravdepodobne už čoskoro stane dvojnásobným oteckom. (Aktualizované 17.4 o 13:11).

Hoci má Jakub Prachař (39) za sebou nevydarené manželstvo s kontroverznou Agátou Hanychovou (37), vzišla z neho rozkošná dcérka Mia (5). Tá už čoskoro bude veľkou sestrou, keďže pôrod Hanychovej tretieho dieťaťa je na spadnutie. Najstaršieho syna Kryšpína má Agáta so športovcom Miroslavom Dopitom, aktuálne je v radostnom očakávaní spolu s pracháčom Jaromírom Soukupom. 

Vyzerá to ale tak, že bocian už čoskoro priletí aj k Prachařovi. Podľa medializovaných informácií je jeho o 14 rokov mladšia frajerka Sára Sandeva tehotná. Ako informoval týždenník SEDMIČKA, kráska má vraj už za sebou prvý trimester tehotenstva a na úlohu mamičky sa veľmi teší. 

Spomínaný týždenník Sáru s týmito informáciami oslovil. Umelkyňa však dohady o tehotenstve ani nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. 

Krásna herečka sa netají tým, že sama pochádza z mnohopočetnej rodiny, a taktiež túži byť matkou viacerých detičiek. To, či sú správy o jej tehotenstve len dohady, alebo skutočnosť, sa zrejme dozvieme už čoskoro. Rastúce bruško sa totiž časom nebude dať skrývať :)

Fotogaléria

Instagram
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia