Krásna herečka (56) šokuje: Bola v menopauze a potom... Porodila dieťatko!

Krásna herečka (56) šokuje:
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-03-21 15:00:00 |

Napriek tomu, že už nemá tridsať, porodila synčeka, z ktorého sa teší spolu s jej manželom. Pozrite sa, na jeho rozkošnú tváričku.

Herečka menom Claudia Raia, ktorá je brazílskeho pôvodu má vážny dôvod na radosť, keďže porodila ďalšie bábätko, syna. O túto skvostnú novinku sa podelila na svojom Instagrame. „Prišiel sem 11. februára a už si nárokoval svoj priestor. Ustúpili sme. Odvtedy má svet pre našu rodinu novú farbu," píše sa v popise na jej instagramovom profile.

Zároveň dodala, že ona spolu s jej manželom sú veľmi šťastní a plní láskyplného pocitu, že medzi nich zavítal na tento svet ich spoločný syn, ktorému dali meno Luca. Herečka porodila synčeka vo veku 56 rokov.

 

Herečka sa v minulosti usilovala splodiť tretie bábätko, avšak nepošťastilo sa to ani napriek tomu, že sa podujala pred niekoľkými rokmi podstúpiť umelé oplodnenie, informuje portál people.com. Život jej nezdar zrejme neskôr nebral do úvahy a herečke sa nakoniec podarilo otehotnieť.

Svoje tretie bábätko tak počala tri roky následne po tom, keď od lekárov dostala informáciu, že jej telo už vstúpilo do fázy menopauzy. Táto brazílska kráska má okrem Luca ešte dvoch potomkov. Konkrétne syna Enzona (25) rokov  dcéru menom Sophia (19). Ich otcom je herec Edson Celulari. Len nedávno zverejnila šťastná mamička na svojom profile na spomínanej sociálnej siete ďalšiu fotografiu jej synčeka spolu s jej manželom. ,,Obdivujem mojich chlapov", napísala v popise.  

Reakcia od ľudí nenechala na seba dlho čakať. Jedna komnetujúca poznamenala nasledovné: ,,9 mesiacov v maminom brušku a tvár ocka je na svete," napísala pod príspevkom. Pod komentárom sa vyskytla dlhšia diskusia. Ďalšia komentujúca dodala, že sa jej vôbec nezdá, žeby sa synček podobal na jedného z rodičov. Niektorí komnetujúci sa dokonca začali hádať ohľadom toho, na koho sa dieťa podobá alebo nepodobá. 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia