TRAGICKÝ nález: Len trojročné dieťa zomrelo v rozhorúčavenom aute

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-05 17:30:00 |

O život prišlo dieťa, ktoré bolo v aute počas toho, ako sa v danom meste v zahraničí nachádzali teplotné horúčavy. Aktuálne je zahájené policajné vyšetrovanie.

Tragická udalosť sa odohrala v zahraničí, kedy o život prišlo dieťatko vo veku troch rokov. Táto nešťastná udalosť sa stala v Sydney, kedy sa polícia usilovala dostať dieťatko z rozhorúčaveného auta, uvádza Dailymail.co.uk. Nanešťastie už nebolo možné ho zachrániť.

Stalo sa to vo štvrtok približne o 15. hodine popoludní pred konkrétnymi potravinami krátko po tom, keď o pomoc zavolal majiteľ daného auta, ktorý našiel dieťa v aute. Bohužiaľ, už bez známok života.

Predpokladá sa, že pravdepodobne ide o otca dieťaťa. Zomrelo pravdepodobne kvôli horúčave, ktoré zažilo v zavretom aute. Teplota v danom meste  dosahovala v daný deň aj 34 °C. Ihneď ako muž uvidel, čo sa stalo, nekontrolovateľne sa rozplakal.

 

Tvár mal v dlaniach a nevedel prestať. Aktuálne ohľadom tejto situácie je zahájené policajné vyšetrovanie. K tejto situácii polícia poznamenala, že približne okolo danej 15 hod. bolo vo štvrtok počas tohto týždňa zahájené vyšetrovanie. ,,Boli na Železničnú prehliadku v Glenfielde privolané pohotovostné služby po hláseniach, že dieťa nereagovalo. Bolo zistené miesto činu a prebieha vyšetrovanie okolností incidentu. Muž bol prevezený na policajnú stanicu Campbelltown, kde pomáha polícii," uvádzajú sa slová polície k tomuto prípadu na spomínanom onlinovom magazíne. Polícii bola odovzdaná informácia, že dieťatko sa malo nachádzať v aute pravdepodobne celý deň, avšak túto skutočnosť zatiaľ nepotvrdila.

Fotogaléria

gettimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia