Mama ,,počarovala" latexom nielen oteckom: Odvážne oblečenie nosí takmer všade!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-02-03 15:30:00 |

Odvaha jej zjavne nechýba. Za bieleho dňa ide odprevadiť dieťa do školského zariadenia v takomto odvážnom oblečení. Pozrite sa, čo si obliekla

Kto povedal, že žena, keď sa stane matkou sa nemôže obliekať príťažlivo? Jedna mamička, ktorá žije v zahraničí sa na svojom TikToku podelila s videom, kde predviedla skutočne odvážny outfit. Zrejme, hoci mnoho mamičiek sa rado pekne obliekla, táto žena stavila na odvážne kúsky obliekania rovno do školy, uvádza The Sun. Väčšina žien si volí outfit podľa toho, kam idú. Ak idú odprevadiť dieťatko do školy, oblečú sa elegentanejšie, prípadne fomálnejšie.

To, však nie je prípad ženy -Sammy, ktorá často chodí v latexovom oblečení. Prezradila, že v súčasnosti sa venuje fitness oblasti a jej záľubou je odvážne sa obliekať. Zatiaľ čo mnoho žien nad jej výberom oblečenia neveriacky krúti hlavou, mnohým mužom sa jej štýl obliekania veľmi pozdáva. Vo videu je zrejmé, že má na sebe odvážny outfit, ktorý pozostáva z viacerých kúskov oblečenia. Je oblečená v: ,,latexových kožených legínach, vysokých ihličkách a čiernom čipkovanom tope," uvádza sa v spomínanom onlinovom magazíne.

@sammythighs Fully aware of the hole in the trousers 😭 #latex #fyp ♬ original sound - Caroline Baudino

Keďže nechcela nechať nič na náhodu, rozhodla sa, že jej vzhľad zavŕši aj výrazne upravenými vlasmi, ktoré si stihla ešte ráno pred odchodom natočiť. Hoci nepovedala, koľko má rokov, mnohí muži jej dávajú jasné komplimenty, čo je možné vidieť aj v komentároch pod videom. Jeden komentujúci poznamenal, že by si veľmi želal, aby ho táto mama prišla zobrať zo školy. Iný komentujúci si neodpustil podobnú poznámku a prial si niečo podobné na štýl, aby ho prišla zobrať z práce. Viacero mužov jej zanechalo pochvaľné komentáre týkajúce sa toho, že v latexte vyzerá veľmi očarujúco, že jej pristane.

Okrem Sammy sa s veľkým záujmom zo strany otcov a iných mužov ,,musí" popasovať aj iná žena žijúca v zahraničí. Ide o 19 -ročnú opatrovateľku, ktorá sa na TikToku priznala, že niektorí otcovia jej chcú dať peniaze len preto, aby u nich zostala čo najdlhšie.

Táto mama nie je jediná, ktorá musí bojovať proti slobodným otcom – jedna opatrovateľka nedávno prezradila, že niektorí otcovia jej dokonca chcú platiť, aby u nich doma bola čo najdlhšie. Spomínaná žena, ktorá pracuje ako opatrovateľka sa neváhala priznať, že je to z dôvodu, že si spomínaní oteckovia o nej myslia, že je veľmi príťažlivá.

 

 

 

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia