Neuveriteľné? Matka má dvojičky, ktoré sa narodili v iných dňoch, mesiacoch aj rokoch

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-01-19 16:00:00 |

Jedna mamička, ktorá žije v zahraničí priviedla na svet dvojičky. Jedno dievčatko sa narodilo v roku 2022 a jedno v roku 2023. Toto je dôvod.

Mnoho rodičov zažíva silné emócie nielen, keď sa im narodia detičky, ale aj počas rôznych životných situácií. Napríklad to môže byť strach, aby sa im niečo nestalo, prípadne veľká radosť z úspechov detičiek. Rodičom - Kali a Cliff Scott, sa narodili dvojčatá uvádza brightside.me. V ich životnom príbehu je však čosi ešte niečo zaujímavejšie. To, že ich dvojičky sa narodili nielen v iných dňoch, ale aj v iných mesiacoh a dokonca v rozdielnych rokoch.

 

Cliff and I are so proud to introduce Annie Jo and Effie Rose Scott! Annie was the last baby born in 2022 at 11:55...

Posted by Kali Jo Flewellen on Sunday, January 1, 2023

Stalo sa to vtedy, keď medzi ich narodením bol minútový rodziel na prelome starého a Nového roka. Štastní rodičia takmer nemohli uveriť tejto situácii, našťastie sa mamičke podarilo priniesť na svet zdravé dvojčatá, ktorým rodičia dali mená - Annie a Effie. Mamička Kali poznamenala, že celý pôrod bol zrealizovaný v celku v poriadku a obe dievčatká boli zdravé, pričom vážili päť a pól kila.

Ich dcérka menom Annie prišla na tento svet v roku 2022 na Silvestra, konkrétne o 23:55. Ďalej, konkrétne o 12:01 sa narodilo ich druhé bábätko, taktiež dievčatko, uvádza sa v spomínanom facebookovom príspevku. Druhé dievčatko, ktoré sa narodilo v roku 2023 pomenovali menom Effie Rose. Zatiaľ čo Annie bola posledným narodeným dieťatom roku 2022 v danej nemocnici, kde ju spomínaná mamička porodila, jej sestrička zohrávala opačnú úlohu. Effie bola totižto prvým dieťatkom roku 2023, ktoré sa v danej nemonici narodilo. Rodičia celú túto situáciu ohľadom narodenia ich detičiek berú pozitívne a dokonca ich rozdielnosť dátumov a času pobavila.

Viacero rodičov pravdepodobne uvažuje nad tým, čo môžu urobiť pre to, aby čo najlepšie vychovali svoje deti. Mnohokrát to môže byť nejednoduchá úloha, pri ktorej je určite obrovská zodpovednosť. Najmä v prípade, keď sa narodia dvojičky. Každé dieťatko je charakteristické vlastnou individualitou, osobnosťou. V prípade týchto detičiek, ktoré sa narodili spomínanej mamičke je však zvláštnosťou už len to, v aký čas sa narodili a kedy môžu oslavovať ich narodeniny.

Spomínaní rodičia sa rozhodli, že túto informáciu nenechajú len tak. Chceli, aby aj iní ľudia vedeli o tom, kedy sa ich dvojčatá narodili, chceli iných ľudí prekvapiť..Cliff a ja sme tak hrdí, že môžeme predstaviť Annie Jo a Effie Rose Scott! Sme tak nadšení z tohto dobrodružstva," poznamenali rodičia dvojičiek. Rodičia sú skutočne nadšení prítomnosťou detičiek, ale tiež aj tým, kedy sa narodili. Tento fakt si značne vychutnávajú.

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia