Predsavzatia pre rok 2023: Ktoré znamenia zverokruhu si určia tie NAJLEPŠIE?

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2023-01-01 17:30:00 |

Existujú znamenia zverokruhu, ktoré si chcú dať určité predsavzatia, aby v roku 2023 sa im úspešnejšie darilo plniť to, čo chcú. Pozrite sa, ktoré to sú.

Nový rok je mnohokrát ten najlepší čas, aby ľudia popremýšľali o tom, aké zmeny v ich živote je potrebné urobiť, aby sa mali lepšie. Vo všeobecnosti existuje názor, že i keď si veľa ľudí dá nejaké tie predsavzatia, často ich nedodržiavajú. Avšak tieto znamenia zverokruhu patria k tým, ktoré majú veľmi silnú disciplínu a často ich aj v praxi dodržia. Ide o tieto, uvádza timesofinfia-indtiames.com.

Baran

Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení zverokruhu majú mnoho energie, ktorá sa prejavuje často aj hádkami s inými ľuďmi. Je to najmä z dôvodu, že odmietajú prijať kompromis a tvrdohlavo si stoja za tým, o čom sú presvedčení, že je pravda. Väčšinou majú veľké ambície práve v pracovnej oblasti a pravdepodobne viacerí ľudia v tomto znamení budú chcieť počas roka 2023 podnikať a toto aj zrealizujú.

Váhy

Ak hľadáte človeka, ktorý je za akékoľvek dobrodružstvo, bude to pravdepodobne osoba, ktorá sa narodila v tomto znamení zverokruhu. Charakteristické pre týchto ľudí je to, že radi cestujú, spoznávajú nové miesta a experimentujú v ochutnávaní jedál, ktoré ešte nevyskúšali. Pre rok 2023 si viacerí dajú zrejme predsavzatie, že budú pokračovať v tomto trende a chceli by cestovať ešte ďalej.

Panna

Vo väčšine prípadov ide o znamenia zverokruhu, ktoré si vedia svoje veci veľmi dobre zorganizovať. Pravdepodobne si mnoho z nich dá také predsavzatie pre rok 2023, že sa sústredia na relax a meditáciu. Samozrejme z dôvodu, že si túžia si zregenerovať ich sily.

Blíženci

Títo ľudia sú veľmi spoločenskí a mnohokrát nemajú problém nadviazať komunikáciu s hocikým. Často sú stredobodom pozornosti a vychutnávajú si, že sa druhí o nich zaujímajú. Mnoho z nich nemá problém zorganizovať dobrú oslavu a pozvať množstvo ľudí. V roku 2023 chce však mnoho z nich radšej spomaliť a zamerať sa na to, aby neboli priveľmi v strese.

Vodnár

Toto znamenie zverokruhu je známe tým, že má veľmi kreatívne zmýšľanie. Na prvý pohľad sa niektorým môže zdať, že niektoré nápady a plány sú všedné a nijako by ich život neobohatili. Vodnár však pozerá na svet akoby inak. Ide poväčšine o pozitívne naladené osoby, ktoré túžia po tom, aby v roku 2023 sa sústredili práve na lepšie sebapoznanie.

 

Existujú však znamenia zverokruhu, ktoré sa predsavzatiam skôr vyhýbajú, ide o tieto:

Môžeme sem zaradiť znamenie, akým je: Býk, Rak, Ryby, no pravdepodobne nie je vhodné zabudnúť ani na znamenie Lev, Škorpión a taktiež ani na Kozorožca a Strelca.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/žk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia