VIDEO: Krásna modelka ukázala bruško, mnohí NEVERILI, že je tehotná

Ilustračné foto
Ilustračné foto Zdroj foto: gettyimages.com
Zdroj: gettymages.com
2023-01-01 08:00:00 |

Obdobie tehotenstva si napriek nevoľnostiam užíva mnoho mamičiek. Táto žena má v určitých pozíciách tak štíhle brucho, že jej viacerí ľudia odmietali uveriť, že čakala bábätko. (Aktualizované 12.1 o 9:50)

Niektoré mamičky tvrdia, že tehotenstvo bolo najlepšie obdobie ich života. Dôvodom bolo radostné očakávanie príchodu ich dieťatka na svet. Žena menom Nina Monzolevska, zverejnila na svojom TikToku video, v ktorom ukázala svoje bruško. Táto žena pochádza z Ukrajiny, je modelkou a z niektorých uhlov pohľadu vyzerá, akoby sa vôbec nemala stať matkou, uvádza TheSun.co.uk.

Pri pohľade na jej bruško by zrejme mnoho ľudí usúdilo, že určite nemôže byť tehotná, pretože jej brucho vyzerá byť veľmi štíhle. Táto spomínaná modelka aktuálne žije v Singapure, tehotenstvo si užívala a vo videu ukazuje bruško z ôsmeho mesiaca jej tehotenstva. Celú situáciu ohľadom jej výzoru však nenechala na náhodu a rozhodla sa, že to objasní v spomínanom videu. Keď sa postavila priamo  vyzeralo to, akoby skutočne nemala tehotenské bruško. Všetko sa to ale veľmi rýchlo zmenilo, keď sa otočila v stoji bokom. Ihneď bolo vidieť, že má väčšie brucho, takže bolo jasné, že je skutočne tehotná.

To, že žena má menšie tehotenské brucho sa vyskytuje častešie u budúcich mamičiek, ktoré sú prvorodičkami. Je to však veľmi individuálne, keďže každý ľuďský organizmus má aj osobitné prebiehajúce procesy v tele. Môže to byť zapríčinené aj typom postavy.

Pod videom sa objavilo viacero komentárov. Jeden komentucúci napísal, že ide o opickú ilúziu. Jedna žena však v komentári poznamenala, že je to asi zapríčinené tým, že spomínaná modelka je vysoká. Komentujúca žena zároveň podotkla, že aj ona mala také malé tehotenské bruško, keď sa nachádzala v ôsmom mesiaci a považuje to za normálne. Iný komentujúci sa pýtal, že čo je to za mágiu, keď modelka vyzerá z istého pohľadu akoby nebola tehotná a keď sa otočí, všetko je inak.

Táto modelka ďalej pridala aj druhé video s online aktualizáciou, kde ukazuje, ako si dopriala prvé jedlo, keďže mala za sebou 17-násť hodinový pôrod. Podotkla, že sa z príchodu bábätka na svet veľmi teší a je vďačná za to, že bábätko je už na svete.

@ninamonzolevska

The hospital food never seemed so delicious 😂

♬ original sound - Ethan Seal

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia