Vyzerá ako čínska bábika: Videli ste krajšie dieťa? Mnohých si získala NEVÍDANOU krásou

Ilustračné foto
Ilustračné foto Zdroj: gettyimages.com
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-27 15:30:00 |

Na svete existuje mnoho roztomilých bábätiek, ktoré sa iným ľuďom páčia tým, ako sa prejavujú alebo ako vyzerajú. Toto dievčatko zaujalo mnoho ľudí práve svojou roztomilou tváričkou.

Jeden užívateľ TikToku zverejnil na svojom účte na TikToku video, v ktorom ukázal malé dievčatko. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby neukázal tvár, ktorá je charakteristická zaujímavou krásou. Vo videu je zachytené, ako má dievčatko dlhšie jemné a husté vlásky. To však nie je jediná vec, ktorá zaujala mnohých ľudí. Dychvyrážajúca je práve krásna dievčenská tvárička. Dievčatko má rovné tenké obočie v štýle dvoch nenápadných čiarok a taktiež prenikavé veľké oči, ktoré zdobia dlhé mihalnice.

Taktiež má maličký nos a ústa, čím jej tvár môže vzbudzovať dojem, že nie je živá ale umelá, podobná bábike. Pod spomínaným videom na TikToku sa objavilo niekoľko komentárov, v ktorých ľudia komentovali výzor malého dievčatka.  „Používate filter! Je to krásne krásne bábätko," poznamenala jedna staršia pani v komentároch pod videom na TikToku.

Pravdepodobne narážala na to, že za krásu dievčatka nemôže príroda ale úprava jej výzoru prostredníctvom efektov. Užívateľ TikToku, ktorý pridal video s dievčatkom k tomu napísal len toľko, že priznáva, že dievčatko je krásne ale ďalej sa ohľadom spomínaného filtru už nevyjadroval. „Aké krásne dievčatko - tie oči," podotkol ďalší účastník v komentároch.

Niektorí ľudia poznamenali, že dievčatko je skutočne krásne, a že vyzerá ako bábika. Jeden komentujúci sa dokonca vyjadril nasledovne: najkrajšie dieťa, aké som kedy videl." Iný komentujúci poznamenal ohľadom jej výzoru nasledovné: ,,také krásne baby!!!! Vyzerá ako čínska bábika!!!." Zdá sa, že výzor tohto dievčatka zaujal viacero ľudí a všetci doterajší komentujúci pod videom sa zhodli na tom, že sa im veľmi páči, ako dievčatko vyzerá.

 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia