Znamenia zverokruhu: Pozrite si odporúčané rodičovské predsavzatia pre rok 2023

Znamenia zverokruhu: Pozrite si
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-12-31 11:20:00 |

Rok 2023 je takmer tu a je vhodné pouvažovať nad priebehom roka 2022. Možno nie je na škodu si dať aj nejaké záväzky, ako vylepšiť svoj rodinný aj osobný život v ďalšom roku.

Máme tu niekoľko rád aj pre rodičov jednotlivých znamení zverokruhu, ktoré uvádza timesofindia-indiatimes.com. Pozrite sa, aké rodičovské odporúčania sú k dispozícii pre matky aj otcov.

Baran

Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení zverokruhu sa vyznačujú tým, že im skutočne veľmi záleží na zdraví ich detí. Väčšinou nie sú veľkí romantici a svoju praktickú stránku ukazujú aj pri výchove detičiek. Často tak môžu v domácnostiach vznikať hádky, pretože majú občas problém ukázať aj svoju citlivejšiu stránku osobnosti. Podstatné je, aby sa v roku 2023 zamerali na to, že dajú seba spolu s deťmi na prvé miesto ako prioritu.

Blíženci

Toto znamenie zverokruhu patrí k tým najlepším, čo sa týka rodičovstva. Hoci nemajú problém pustiť sa do konverzácie s cudzími ľudi, ich spoločenská stránka sa nie vždy ukazuje aj v domácnosti. Počas roka 2023 by mali dbať na to, aby skúšali spolu s detičkami nové veci, hľadali zaujímavé záľuby, ktoré do ich života priniesú radosť, dobrodružstvo aj pohodu.

Rak

V rámci znamení zverokruhu, toto možno považovať za najstarostlivejšie. Hoci, možno nie je tak zábavné ako napríklad Blíženci, veľmi im záleží na rodinnom šťastí a neváhajú utekať rodine na pomoc. Počas roka 2023 by mali myslieť na to, že je vhodné občas ukázať aj svoju citlivosť a empatiu, ktoré sa v nich okrem iných dobrých vlastností, taktiež ukrývajú. Ako rodičia by mali zvýšiť záujem o rozhovory s deťmi.

Strelec

Ak hľadáte človeka, pri ktorom sa s najväčšou pravdepodobnosťou nebude vôbec nudiť, nájdete ho v tomto znamení zverokruhu. Mali by však pouvažovať o tom, že život nie je len jedna veľká zábava a pristupovať k nemu zodpovednejšie. V prípade detičiek je vhodné, keď sú ich prioritou, no občas by mali myslieť aj na svoje záľuby.

Kozorožec

Títo ľudia sa vyznačujú tým, že sú veľmi racionálnymi osobami a občas nevedia navonok ukázať svoje city. To môže byť problém, pretože detičky zbožňujú pohladenie, prihovorenie sa a trávenie času s rodičmi. Pre šťastie detí je však potrebné k nim pristupovať inak ako k dospelým a na to by mali myslieť počas roka 2023.

Lev

Rok 2023 by mal byť pre rodičov tohto znamenia zverokruhu hlavne o dobrodružstve. Pouvažujte o tom, či by ste si urobili výlet s deťmi niekam, kde zažijete nové výzvy, na ktoré budete môcť ešte dlho spomínať. 

Vodnár

Toto znamenie zverokruhu je známe tým, že zbožňuje zažívať nové veci, také ktoré mu vytvoria pekné spomienky, rovnako ako je to u znamenia - Lev. V roku 2023 nastal čas rozšíriť okruh priateľov a spoločne s inou rodinkou a deťmi ísť na výlet niekam ďaleko.

Panna

Rodičia, ktorí sa narodili v tomto znamení zverokruhu sú väčšinou takí, že im záleží na dokonalosti. Taktiež sú perfekcionisti a urobia všetko pre to, aby práve ich dieťatko vynikalo medzi rovesníkmi. Počas roka 2023 by sa mali zamerať na to, aby okúsili viac pokory a taktiež si užíli aj rodinnej pohody a kľudu. Za vidinou dokonalosti stojí mnohokrát z ich strany práve to, že detičky veľmi kritizujú. Preto by počas roka 2023 mali dbať na to, aby to obmedzili.

Váhy

V prípade, že hľadáte trpezlivého rodiča, nájdete ho práve v tomto znamení. Chcú, aby mali pekný vzťah s ich deťmi, preto nevyvolávajú hádky a skôr sa snažia udržať pokojnú rodinnú atmosféru.S problémami sa zvyčajne vysporiadavajú skutočne jednoducho a svoj duševný pokoj by si mali udržať aj v roku 2023.

Škorpión

Pre toto znamenie zverokruhu bude počas roka 2023 zrejmé najmä to, aby sa neobávali využiť svoje kreatívne schopnosti. To, že sú rodičmi ešte neznamená, žeby sa mali len starať o domácnosť a neplniť si svoje kariérne či iné životné ciele. Pouvažujte o tom, či by nebolo vhodné aj detičky zapojiť do rôznych kreatívnych činností, vďaka ktorým strávite spoločný čas.

Býk

Zvyčajne je toto znamenie veľmi tvrdohlavé a pociťujú to aj deti týchto rodičov. Rok 2023 by mal byť pre nich o naučení sa toho, že nie je potrebné mať na seba tie najväčšie nároky. Mali by trochu zvoľniť tempo a užívať si svoje rodinné šťastie.

Ryby

Rovnako ako iné vodné znamenia zverokruhu aj títo rodičia sú veľmi starostliví. V roku 2023

by však nemali zabúdať aj na svoje šťastie a trochu sa odbremeniť od prílišného

premýšlania a snahy o dokonalosť.

 
 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia