Táto kráska s jej manželom nechcú mať deti: hejterom odkazuje toto

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-11-16 19:00:00 |

Niektorí ľudia sa nechcú stať rodičmi. Jedným z nich je aj táto žena spolu s jej manželom. Robí prácu, ktorá ju baví, no mnohí ju za rozhodnutie nebyť matkou skritizovali.

Žena menom Karina Irby pôsobí ako austrálska návrhárka. Jej prácou je to, že navrhuje plavky. Avšak pracuje v spoločnosti, v ktorej je majiteľka. Vytvorila svoju značku plaviek, ktorá je úspešná aj na medzinárodnej „pôde". Ide o značku bikín, uvádza DailyStar. Na Instagrame sa priznala, že s jej manželom Ryanom Jonesom nechcú byť rodičmi, ani teraz, ani v budúcnosti.

Niektorí ľudia ju na Instagrame za to začali kritizovať. Viacero ľudí sa s ich životným rozhodnutím nestotožňovalo a dokonca jej písali aj nežiadúce komentáre. „Ako človek, ktorý nemôže mať deti, som urazený, keď počujem, že chceš byť bezdetná. Je to požehnanie," poznamenal jeden komentujúci.

Iný podotkol, že dôvodom existencie žien je práve to, aby priviedli na svet potomstvo. Karina Irby však túto situáciu nenechala bez svojej reakcie a rozhodla sa, že odpovie a ukáže, čo si o tom myslí. Poznamenala, že je šťastná za všetkých, ktorí chceli byť rodičmi a nimi sú. Zároveň poznamenala, že si váži aj tých, ktorí nechcú mať deti.

Taktiež dodala, že ju veľmi bolí, keď niekto skutočne túži po deťoch, ale nemôže sa stať rodičom. „Avšak to, že môžem byť rodičom, neznamená, že mám povinnosť. Rozumieš tomu, však? A ak nie, je čas to pochopiť!," dodala Irby. Karina sa však aj v minulosti vyjadrila o tom, že deti mať nechce.

Povedala, že ona s jej partnerom vo všeobecnosti deti majú veľmi radi, no vlastné mať nechcú, pretože je tam veľa faktorov, ktoré ich rozhodnutie ovplyvnili. O sebe a o svojom manželovi tvrdí, že sú niečo ako workoholici. Avšak, nepracujú lebo toľko musia, ale preto, že ich práca aj baví. Priznala, že sa v súčasnosti bojí toho, žeby mala byť mamou. Prečo by sme, preboha, chceli umiestniť na túto planétu inú osobu, aby upratovala, riešila alebo zomrela v tomto neporiadku, ktorý sme vytvorili," dodala Irby.

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia