Mala porodiť štyri deti, z toho dva páry identických dvojičiek!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-11-02 15:40:00 |

35-ročná žena najprv vôbec netušila, že je tehotná, no následne prišlo niečo, čo ju skutočne veľmi prekvapilo. Bola tehotná a čakala štyri detičky, to však nebolo všetko...(Aktualizované 4.5.2023 o 14:45).

Tejto žene sa prihodila situácia, na ktorú pravdepodobne nezabudne do konca svojho života. Bola v radostnom očakávaní svojho vytúženého bábätka, no to, čo sa dozvedela ju zrejme skutočne veľmi prekvapilo. Žena menom Ashley Ness pochádza z Massachusetts, ktorý sa nachádza v USA. Pozornosť širokej verejnosti vzbudilo práve jej tehotenstvo, uvádza People.

Gynekológ Dr. Ahmet Baschat pre spomínaný magazín poznamenal, že to, čo sa jej v živote stalo, má vo všeobecnosti pravdepodobnosť jednu k 10-tim miliónov prípadov. Avšak, to nie je všetko, čo by na tomto prípade mohlo byť zaujímavé. Okrem tejto informácie, je tiež isté, že táto žena čaká dva páry dvojčat, ktoré sú navyše ešte aj identické. Je to vysoko rizikové tehotenstvo. Tá rozmanitosť, ktorú som nevidel. Vidíme veľa vzácnych vecí, ale toto je prvýkrát, čo to počujem v celej mojej kariére," poznamenal Baschat, ktorý má už 30-ročnú prax v odbore.

Asley prišla ku gynekológovi ešte vo februári, chcela si opätovne dať predpísať antikoncepciu a vôbec by si nebola pomyslela, že môže byť tehotná. Pravdu, že čaká štyri detičky zistila, keď bola na ultrazvukovom vyšetrení. Asley je kaderníčkou na čiastočný úväzok a v spoločnej domácnosti v dome, žije s jej dcérkou, ktorá má osem rokov. Taktiež tu býva s jej partnerom Valom, ktorý má dvoch neplnoletých synov. Taktiež má Val ešte jedného dospelého potomka, ten však s nimi spolu  v domácnosti v Massachusetts nežije.

Avšak, zrejme to nebola žiadna náhoda a v tomto prípade zaúradovala genetika. V jej rodine a rovnako aj v rodine jej partnera sa vyskytuje viacero prípadov, kedy ich príbuzní mali alebo boli z dvojičiek. Jej mama mala taktiež bratov dvojičky a rovnako jej starý otec pochádzal z dvojičiek. Taktiež ani tu rodová línia ohľadom dvojčat ešte nekončí. Aj jej teta mala dvojičky. Bez dvojčat sa nezaobišla ani rodina jej priateľa. Mama jej priateľa pochádza z dvojičiek a rovnako aj jeho sestra mala dvojičky.

Keďže Ashley chcela dodržiavať rodinnú tradíciu, rozhodla ze, že svoje bábätká pomenuje tak, aby ich mená začínali písmenom Ch. Takže dievčatká budú mať meno Chesley a Chatham a chlapci sa budú volať Chance a Cheston. Moja sestra to celé vlastne začala a mala tri deti, ktorých všetky tri mená začínajú na CH. Takže keď som sa zamilovala do mena [dcéry] Chanel, povedala som si: Perfektné, môžeme v tom pokračovať. A potom, keď som zistila, že mám štyri, povedala som si: Ach, teraz to už nezmením. Bolo však veľmi náročné nájsť štyri mená," poznamenala Asley Ness. Zároveň však poznamenala, že sa neobáva, žeby starostlivosť o bábätka nezvládla, pretože ako sama povedala, otec jej detičiek je skvelý. Nezdráhala sa podotknúť, že do starostlivosti detičiek zapojí aj sestru a bratov.

 

 

 

 

 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia