Nezodpovednosť? Majú malé bábätko aj tak chodia na párty

Nezodpovednosť? Majú malé bábätko
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-31 19:20:00 |

Zdá sa, že si užívajú život, ako keď bábätko ešte nemali. Nezdráhali sa podeliť s informáciou, že navštevujú kluby, párty a stále si to užívajú. (Aktualizované 11.5.2023 o 10:51).

Jedna žena sa priznala s informáciou, že hoci sa jej narodilo dieťa, neprestala chodiť do klubov. Ide o pár z Austrálie, ktorý napriek tomu, že majú doma novorodeniatko, netrávia čas len doma, ale aj na párty v kluboch, uvádza The Sun. Ide o ženu menom Skye Sydenham, ktorá sa u túto správu podelila na jej TikToku. Poznamenala, že si stále užíva život so svojím partnerom, ako kedysi. Hoci, majú doma malé dieťatko.

Nezdráhala sa na jej TikToku zverejniť video, kde je v klube a zároveň poznamenala, že už sa chystajú domov, pretože ich dieťatko sa má zobudiť o siedmej hodine. „Doslova ani trochu nemení naše zvyky na párty," podotkla Skye a zároveň dodala, že keď majú dieťatko, to ešte automaticky neznamená, že nemôžu nikam s partnerom chodiť.

@skyesydenham Being a parent should immediately waive being hungover #90sbabyparents ♬ Behind These Hazel Eyes - Bounce Projectz

Avšak, reakcia od niektorých ľudí nenechala na seba pridlho čakať. Niektorí sa tvárili, že takémuto jej spôsobu života nerozumejú a jeden komentujúci sa vypytoval, že kto ich dieťatko teda stráži, keď je matka s jej partnerom v klube na párty. Skye uviedla veci na pravú mieru. Povedala, že jej dieťa nepatrí k tým, ktoré sa často budia a dokáže spinkať celú noc, už odvtedy, ako malo dva mesiace. 

 

 „Ako dieťa tínedžerských rodičov (teraz mám 22) si pamätám všetky tie noci, keď boli moji rodičia vonku na párty. Dodnes ma to ovplyvňuje,“ poznamenala jedna komentujúca k tomu, ako Skye s partnerom aktuálne žije. K videu sa vyjadrilo viacero ľudí a komentáre sa rôznia. Hoci niektorým sa páčilo, že sa nevzdávajú toho, čo robili predtým, keď sa im narodilo dieťa, iným sa správanie tohto páru vôbec nepozdáva. „To, že ste rodič, neznamená, že si nemôžete ísť užiť! Ak sú s tým v poriadku a dieťa je v bezpečí, prečo nie?," pýtal sa jeden komentujúci. 

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia