Tehotnú ženu prinútil vodič vystúpiť z autobusu, môže za to toto!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-12 16:30:00 |

Ani to, že sa mala stať mamou nezabránilo vodičovi, aby sa k nej zachoval tak, ako k ostatným cestujúcim. Napriek jej zdeseniu, musela z autobusu odísť. Čo presne sa stalo?

Tehotnej žene menom Sandra Linder sa počas jazdy v autobuse prihodilo niečo, čo zrejme nebolo vôbec závideniahodné. Keď do autobusu nastúpila, počas jazdy ju vodič požiadal, aby si z neho vystúpila. Stalo sa tak po tom, keď šofér zmenil pôvodný smer cesty. Sandra, ktorá mala namierené prísť do Torsby si vraj musela vystúpiť, lebo to miesto vraj vodič autobusu, už v súvislosti so zmenou smeru, nepovažoval za prioritu. O tomto incidente prvotne informovalo rádio P4 Värmland. Ďalej sa na Newsner.com. píše, že táto situácia sa Sandre prihodila vtedy, keď sa chcela vrátiť domov do Torsby, ktoré sa nachádza vo Värmlande. Nepredpokladala, žeby sa jej to niekedy stalo. Zároveň ju táto situácia skutočne rozosmútila, čo bolo vidieť aj na tom, ako sa tvárila.

Sandra poznamenala, že ju to zarmútilo aj z toho dôvodu, že počas toho, ako cestovala spomínaným autobusom, ju v ňom chytili obrovské kontrakcie. Napriek tomu, sa vodič autobusu zachoval tak, ako sa zachoval. Sandra Linder zároveň pre P4 Värmland povedala, že sa cítila naozaj nepríjemne, keďže v takýchto bolestiach mala z autobusu vystúpiť. Pre spomínané rádio povedala, že išlo pre ňu o skutočne náročnú situáciu.

Vodič spomínaného autobusu šoféroval podľa pôvodného plánu. Vtedy mal nasmerované pricestovať do Torsby. Nakoniec, však išiel odlišnou cestou. Nielen Sandra sa však musela zariadiť na základe tejto vzniknutej situácie. Rovnako aj ďalší ľudia, ktorí boli v autobuse a mali namierené na toto miesto, museli riešiť čo ďalej. Keďže vodič išiel inakšou trasou, poznamenal, že pôvodná naplánovaná jazda sa zmenila. Takže tí, ktorí chceli ísť do Torsby, si budú musieť vystúpiť. Sandra pre rádio poznamenala, že hoci sa snažil ešte iný cestujúci diskutovať o tomto s vodičom autobusu, nepomohlo to. Hoci Sandra bola najprv z tejto situácie veľmi rozrušená, neskôr zhodnotila, že zrejme vodič vedel, prečo to urobil a nie je vhodné, aby to nejako veľmi kritizovala. Pre P4 Värmland podotkla, že predsa len ľudia, ktorí do autobusu nastúpili, tam prišli na čas. Rovnako v takom čase, aby stihli prísť do autobusu, ktorý ich mal zaviesť tam, kam potrebovali. Tak, ako bolo pôvodne naplánované. Zároveň pre spomínané rádio poznamenala, že je iná situácia, ak človek nepríde načas a rozhodne sa, že pôjde iným, ďalším autobusom.

Vlakový manažér Värmlandstrafik Per Sidetun sa nazdáva, že táto situácia ohľadom zmenu pôvodnej trasy autobusom vznikla asi preto,  že sa pravdepodobne čosi pokazilo. Zároveň poznamenal, že sa za to, ako sa vodič zachoval, cestujúcim ospravedlňuje. Taktiež do rozhlasu povedal, že o tejto situácii diskutoval aj so subdodávateľom.

 

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia