Potešte svoje deti prípravou na Halloween: Na toto doma nezabudnite!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-28 09:40:00 |

Halloweenu sa tešia mnohé deti, najmä kvôli rôznym strašidelným kostýmom, ktoré si môžu dať na seba. Pozrite sa, čo nie je vhodné, aby u vás doma chýbalo, práve počas tohto obdobia.

Pomaly sa blíži Halloween a v prípade, že sa na neho chcete prichystať, je vhodné sa už porozhliadať po vhodných outfitoch. Tento americký sviatok niektorí ľudia oslavujú aj u nás v Európe, dokonca aj na Slovensku. Aj v našej krajine sa organizujú viaceré akcie, na ktoré je v súvislosti s Halloweenom možné prísť v kostýmoch a maskách. Niektoré rodiny si vyzdobia príbytok rôznymi dekoráciami s tématikou tohto sviatku. Môžu to byť tekvice, rôzne sochy a imitácie strašidiel, duchov, bosoriek, čiernych mačiek a podobne. V prípade, že sa chystáte spolu s detičkami na karneval, nezabudnite si pripraviť vhodný outfit.

Nemusíte utrácať veľké peniaze za požičaný kostým. Vhodnú masku si jednoducho a svojpomocne môžete vyrobiť aj doma. Nebudete k tomu potrebovať nič extra špeiálne, avšak záleží to aj od toho, koľko času chcete príprave kostýmu venovať. Mnoho ľudí sa prezliekajú za duchov, bosorky či hororové postavy. K tomuto je nutné doladiť aj make-up. V súčasnosti aj na internete nájdete mnoho videí, ako sa takto namaľovať. Stačí si už len vybrať podľa svojich možností.

Ďalšou záležitosťou, ktorá patrí k Halloweenu sú sladkosti. V prípade, že nechcete kupovať sladkosti z obchodu, môžete si upiecť niečo doma. Taktiež je možné nájsť mnoho jednoduchých a zároveň chutných receptov. Takéto pohostenie poteší pravdepodobne nielen vás, ale aj návštevu, ktorá k vám príde. Veď, kto by sa nepotešil ľahodnému koláču, ako od babičky?

V prípade, že si užívate čas s rodinkou a chceli by ste detičkám vymyslieť aktivitu, ktorá ich nielen poteší, no aj na určitý čas zabaví, skúste napríklad ozdobovať koláčiky alebo im dať za úlohu dotvoriť kostým na karneval či halloweensku párty. Aj obyčajné balóny sa dajú pomaľovať tak, aby sa behom chvíle „premenili" na strašiakov. Počas tohto obdobia, keď sa celá rodinka preoblečiete do kostýmov si  následne  môžete urobiť pekné rodinné fotografie. Keď ich založíte do rodinného fotoalbumu, budete mať peknú a zároveň vtipnú spomienku. A taktiež tému pre návštevu vašich blízkych, o ktorej sa môžete rozprávať. Veď, kto by sa nerád pochválil tým, aké pekné tématické rodinné fotky má v albume?

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia