Táto mama svojim deťom vianočné darčeky nekupuje, prečo?

Ilustračná foto
Ilustračná foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-26 10:10:00 |

Na Vianoce si ešte budeme musieť chvíľu počkať. Možno patríte k nadšencom, ktorí vianočné darčeky kupujú v predstihu. Táto žena má však na kupovanie vianočných darčekov iný názor. (Aktualizované 11.5.2023 o 10:40).

Žena menom Angie je matkou už osem rokov. No napriek tomu, že deti vo všeobecnosti milujú prekvapenia, najmä v podobe vianočných darčekov, ona im ich nekupuje. O túto informáciu sa podelila na sociálnej sieti na jej instagramovom profile, uvádza The Sun.

Zatiaľ čo mnoho detí sa počas Vianoc tešia, že dostanú darčeky, Angie sa rozhodla, že jej deti budú mať inú situáciu. Avšak, predsa len robí niečo, čo pozornosť jej detí môže zaujať. Chce od nich, aby si z klobúka vylosovali meno ich súrodenca a ten vyžrebovanému súrodencovi niečo „zoženie".

Takže nekupuje takto vianočné darčeky všetkým deťom. Následne teda dostanú niečo od súrodencov. Bližšie informácie Angie zverejnila na jej instagramovom profile. Poznamenala, že v ich domácnosti to takto nebolo vždy a k tomuto rozhodnutiu u nej prišlo pred dvomi rokmi. Podotkla, že v jej rodine sa vyskytuje mnoho narodenín práve počas jesenne a v zimnom období pred Vianocami. Takže, jej to veľmi nevyhovuje, keďže si myslí, že veľmi nevyniká pri obdarovávaní iných formou darčekov. Údajne sa z toho cítila vyčerpaná. Avšak, ani to, že si súrodenci majú kupovať vianočné darčeky, až tak nenechala na náhodu.

Síce, komu ich presne kúpia, zistia, keď si vylosujú spomínané meno z klobúka. No ešte predtým musia sa navzájom o sebe oboznámiť. Ohľadom toho, čo by chceli ako vianočný darček. Následne, keď si to vyberie, tak ten darček aj v rámci možností je potrebné druhému kúpiť. Je tu však jeden zádrhel. A to ten, že jej detičky sú ešte maličké, sú mladšie ako 10-ročné.

Takže, nemajú svoje peniažky, za čo by drahšie darčeky kúpili. Angie to teda predostrela ako svoju víziu alebo už aj možný plán do budúcna, keď to bude u nich možné. Podotkla, že aktuálne sa jej deti môžu samé rozhodnúť, či chcú sa podieľať na nákupe darčekov, nejakými ich vlastnými peniažkami. „Páči sa im to, čo dostanú, viac, pretože je toho menej a počas roka sa tešia a premýšľajú, kto koho dostane. Všetkým sa to páči a okolo sviatkov mi to dalo veľa síl," poznamenala Angie ohľadom systému zabezpečovania vianočných darčekov u nich doma prostredníctvom losovania mien z klobúka. Niektorí ľudia neváhali a tento jej čin okomentovali v komentároch.

Viacerým sa nápad tejto ženy pozdával. Jedna žena dokonca poznamenala, že aj u nej v rodine to celkom funguje. Hoci, nemajú takýto systém, jednoducho jej sestra robí to, že nekupuje toľko darčekov, ale druhých obdaruje menším množstvom. ,,Moja sestra obmedzila darčeky na knihu a 2 darčeky pre každého a moja neter a synovec boli šťastní ako všetky deti." Zdá sa, že zatiaľ čo niektorí ľudia darčeky milujú, iný si na nich až tak veľmi nepotrpia. 


 

instagram.com/calmingthechaotic
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia