Darujte nepotrebného medvedíka, niekomu urobíte krajšie Vianoce

Darujte nepotrebného medvedíka, niekomu
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2019-11-16 00:30:50 |

Ak máte doma „smutného medvedíka“, o ktorého deti už nejavia záujem, darujte mu nový život.

Malý, veľký, plyšový, nový, starý... jednoducho akýkoľvek maco či macko, ktorého máte doma niekde v kúte, vie ešte pomôcť. Určite sa u vás doma nájde „smutný macko“ o ktorého sa už nemá kto starať. Doneste nám vašich nepotrebných mackových plyšákov, ktorí sa stanú súčasťou Charitatívneho medvedieho bazára,“ píše sa na stránke občianskeho združenia Národného ústavu detských chorôb NUDCH deťom. Z výťažku podporia kúpu potrebných prístrojov a peniaze poputujú tiež na projekty pre malých pacientov. Prispievajte naozaj iba medvedíkmi, ide totiž o ich maskot.

Medvedíkov možno priniesť na riaditeľstvo Národného ústavu detských chorôb alebo nechať na recepcii pri urgentnom príjme. Ďalšou možnosťou je poslať ich poštou na adresu: Národný ústav detských chorôb, Limbová 1, 831 01, Bratislava.

Psychológovia tvrdia, že čím skôr začneme „žiť“ Vianocami, tým lepšie sa budeme cítiť. A práve toto môže byť jeden z prvých predvianočných krokov, ktorými sa začneme na najkrajšie sviatky roka pripravovať. Porozprávajte sa aj s deťmi o tom, prečo má zmysel vzdať sa napríklad hračky preto, aby sme tým pomohli niekomu inému. Okrem toho môžete u potomkov aj týmto krásnym gestom prebudiť empatiu a spolupatričnosť.

Prečítajte si tiež:

7 krokov, ako môžete dieťa učiť sebauvedomeniu

12 vecí, ktoré robia správni rodičia pre svoje deti

Fotogaléria


Foto: gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az
Zdroj: Núdch

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia