Najromantickejšie znamenia zverokruhu, nájdete tu aj svoju polovičku?

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-23 09:30:00 |

Často pociťujete, že sa hádate s partnerom/partnerkou, pretože vám podľa vás nevie dať najavo, ako vás dotyčný/á miluje? Čo ak za to môžu hviezdy?

Niektorí ľudia nemajú veľmi v láske, ak im polovička ukazuje svoju lásku na verejnosti. Avšak, nájdu sa aj také, ktorí si takéto pozornosti skutočne užívajú. Priam chcú, aby všetci navôkol videli, ako im na ich vzťahu záleží. Preto sa aj oni snažia byť veľmi pozorní. Toto sú znamenia zverokruhu, ktoré patria medzi tie najromantickejšie, uvádza timesofindia-indiatimes.com.


Lev

Kto by to bol povedal, že ľudia narodení v tomto znamení budú patriť k tým romantickejším. Hoci ide o znamenie, ktoré je od prírody veľmi hrdé, nemajú problém ukázať to, ako im na svojej polovičke záleží. Radi ukazujú svoju pozornosť milými gestami a snažia sa o to, aby bolo vidieť, čo pre  svoju druhú polovičku robia. Chcú, aby sa ich partner pri nich cítil skutočne skvele. Nemajú problém ukázať, že vedia byť lojálnymi. A  preto si často dokážu získať náklonnosť iných ľudí.

Baran

Toto znamenie sa vyžíva v dobrodružstvách a radi vyhľadávajú miesta, ktoré im vedia dodať adrenalín. Keďže sa radi zabávajú, tiež nemajú problém pochváliť sa svojou polovičkou na verejnosti. Užívajú si, ak iní ľudia vidia, koho pri sebe majú.


Váhy

Ak hľadáte niekoho, kto obľubuje klasiku, užíva si staromódne no stále atraktívne prejavy romantiky, sú to práve Váhy. Keby mohli, svojmu partnerovi by často chceli zabezpečiť len to najlepšie na svete. Milujú nákupy a do tejto aktivity veľmi radi zahrnú aj svojho partnera. Avšak, nechcú od neho, aby im len niesol nakúpené veci. Prechádzajú sa s ním držiac sa za ruky, bozkávajú ho a chcú, aby si partner všimol ich nežné prejavy náklonnosti.

Rak

Keby si mohli zvoliť, či sa s človekom, ktorý sa im veľmi páči budú len stretávať alebo to povedie k vzťahu, zrejme by si vybrali vzťah. Sú veľmi citliví a na romantických gestách si dávajú záležať. Veľmi radi randia a rovnako ako Váhy, obľubujú staromódne láskyplné gestá.

Ryby

Len ťažko by ste hľadali viac romantické znamenie, ako je toto. V romantike sa priam vyžívajú a pre partnera sa snažia urobiť všetko milé, čo by ho v rámci možností potešilo. Okrem toho, je to veľmi vášnivé znamenie. Takže je možné, že ak máte partnera v tomto znamení, tak sa pri milostných radovánkach rozhodne nebudete nudiť.

Avšak, v znamení zverokruhu sa nájdu aj také, ktoré romantickým prejavom veľmi neholdujú a svoju lásku a náklonnosť skôr prejavujú iným spôsobom. Ide napríklad o znamenie, akým je Býk, Kozorožec, Vodnár. No nemožno zabúdať ani na ľudí, ktorí sa narodili v znamení, akým je Škorpión, Blíženci. Rovnako medzi menej romantické znamenia, vo všeobecnosti možno zaradiť znamenie - Panna a Strelec. I keď to nemusí platiť na každého je vhodné vedieť, kto romantike holduje viac a kto menej.


 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia