Znamenia zverokruhu, ku ktorým sa neoplatí ukazovať nenávisť

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-10-01 09:00:00 |

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, prečo s niektorými ľuďmi vychádzate horšie? Možno za to nemôže ich osobnosť, skôr práve hviezdy.

Je normálne cítiť odpor, ak vám niekto úmyselne spôsobí starosti alebo vám poškodí so zlým zámerom. Pozrite sa na tie znamenia zverokruhu, ku ktorým určite nie je vhodné prejavovať nenávisť, uvádza Timesofindia. Všetci sme „len“ ľudia. Keď sa nám niekto usiluje robiť napriek, mnohí sú len krôčik od zlých skutkov.

Pociťovať vzdor k človeku, ktorý robí naschvál zle, nie je nič výnimočné. Medzi nami sa však nájdu aj takí, ktorí si nevedia priznať svoju chybu. A napriek tomu, že ju spôsobili, sa aj tak k iným správajú bezočivo. Mnoho ľudí sa ich môže dokonca aj obávať. 

Kozorožec

Ľudia narodení v tomto znamení sú ochotní si pripustiť určité veci. Napríklad, že ak niečo „vyvedú“, môžu mať svoj podiel viny. Ak sa na ich životnej ceste stretnú s niekým, kto im chce ublížiť, nezastavia sa... Pred tým, aby ich nepriateľ nedostal to, čo si zaslúži! Kozorožci sú údajne veľmi náročná povaha. Často si vraj nevedia priznať svoju chybu.

Baran

Nie je žiadnym prekvapením, že toto znamenie zverokruhu je jedno z najtvrdohlavejších. Sú prchkí, no zároveň ohniví. Ak prejavíte svoj hnev smerom k baranovi, oplatí vám ho späť. Nezabudnú vám to. Budú vám chcieť vrátiť to, ako ste sa k nim zachovali. Ich cieľom bude snažiť sa o to, aby ste im odpustili. Avšak, za cenu, že si na vás vyskúšajú svoje manipulatívne praktiky. Žiadne zdráhanie na ceste získať si vaše odpustenie. Dokonca až tak, že to môže nechať následky aj na vašej sebadôvere.

Škorpión

Skutočne nie je vhodné, aby ste niekedy nahnevali práve toto znamenie. Škorpión si zapamätá, ak ste mu niekedy ukrivdiliJe veľmi náročné docieliť, aby vám len tak odpustil. Nezdráha sa použiť svoje najtajnejšie zbrane, aby sa pomstil. Zo začiatku možno bývajú tajnostkársky. Avšak v prípade, že ich niekto ohovára, nadáva im alebo len vysloví nejakú kritiku, nezastavia sa. Ukážu vám ich temnú stránku svojej povahy. S ním je preto lepšie sa nezahrávať.

Lev

Neznášajú, ak by ste ich na verejnosti pred niekým strápnili, prípadne ponížili. Toto znamenie je skutočne hrdé a zakladá si na tom, aby mali dobú povesť. V spoločnosti túžia byť obľúbenými a naplno si to vychutnávajú. Sú nemilosrdní, ak im urobíte scénu pred ostatnými.

Blíženci

Hovorí sa, že Blíženci majú dve tváre. Zatiaľ čo jednu nahneváte, druhá sa tvári, že im je to ukradnuté. No nedajte sa zmiasť. Je to len taká maska, ktorou sa chránia. Blížencom nie je po chuti, keď ich kritizujú alebo na nich zvyšujú hlas. Neulahodíte im ani vtedy, keď sa im budete snažiť povedať svoj negatívny názor na ich správanie. Áno, aj z malichernosti, ktorá zaváňa argumentom, ktorý sa im nepáči, môžu urobiť problém.

 

Zaujímajú vás znamenia zverokruhu, ktoré často nemajú problém priznať si chybu?

Nielen Ryby, Rak, Strelec, rovnako aj Panna a Váhy patria medzi znamenia, ktoré sú poväčšine ochotné úprimne požiadať o odpustenie. Taktiež Býk a Vodnár si zvyčajne dokážu priznať, ak urobia chybu. Tieto znamenia obvykle patria medzi jemnejšie a svoj hnev nedávajú až tak najavo.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia