Bizarné video: Dcérku ráznym spôsobom takto ŤAHALA po ulici do školy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-09-26 15:00:00 |

Zažili ste situáciu, keď ste videli, ako vám alebo vašim známym nechce dieťa ísť do školy? Táto žena to vyriešila po svojom a dcéru ku škole doslova vliekla!

Nedávno sa na Twitteri objavilo video, na ktorom matka vyprevádza dcérku do školy. Na tom, by nebolo nič zvláštne, keby dievčatko neťahala za tašku, keď odmietalo ísť samo.

Dcérka vyslovene nechcela kráčať po svojich, tak sa žena zrejme rozhodla, že to ,,vyrieši“ inak, uvádza portál Žena.blic.rs. Zobrala ju za tašku a ťahala ju po ulici.

Deti sú zrejme čoraz vynaliezavejšie, keď hľadajú spôsoby, prečo si ráno nepobaliť veci a zostať doma. V tomto prípade to ale dievčatku nevyšlo. Ukázalo sa, že napriek jeho tvrdohlavosti, všetku iniciatívu zobrala do rúk mama a muselo ísť aj tak, hoci nie po ,,svojich“.

Už od začiatku tohto mesiaca je možné na Twitteri vidieť viacero podobných situácií. Vo videách niekoľko mamičiek aj otcov ukazuje, aké to majú v tomto smere s deťmi „ťažké“. Jednoducho už nevedia, ako ich prinútiť k tomu, aby chodili do školy. V tomto videu však mama jasne predviedla, že to len tak nenechá a spôsob sa vždy nájde.

Niekomu sa veľmi nechce chodiť do školy", poznamenal jeden komentujúci. „Toto je boj každé ráno", pridal sa ďalší z mnohých komentujúcich.

 

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia