Školkarska učiteľka odkazuje: TIETO 3 veci deťom do škôlky neobliekajte!

Ilustračné foto
Ilustračné foto
Zdroj: Gettyimages
2022-09-26 09:30:00 |

Vybrať vhodné oblečenie pre drobcov môže byť náročné. Sarah pracuje v materskej škole. Rozhodla sa, že upozorní, ktoré kúsky oblečenia sú najproblematickejšie.(Aktualizované 4.5.2023) o 15:43).

Sarah pracuje v materskej škôlke a vidí, ako deti chodia do nej oblečené. Na základe jej skúseností z praxe, zhodnotila niekoľko zásadných postrehov. Na problematiku oblečenia u drobcov sa rozhodla upozorniť cez video, ktoré zverejnila na svojom profile na TikTokuPovedala, že počas pobytu v škôlke by detičky určite nemali mať na sebe oblečené tieto tri veci, uvádza The Sun.

Keď sú deti veľmi malé, irodičia by im nemali do škôlky obliekať nohavicové overaly. Niektorým rodičom sa môže páčiť, ak sú ich drobci zladení v jednom odtieni alebo im neťahá na chrbát. Sarah si ale myslí, že je to do škôlky pre dieťa nevhodné. 

 

 

Prečo by ale nemali deti nosiť spomínané "monterky"?  Jednoducho preto, lebo je náročné dieťa z nich dostať.

Ako problémové vidí Sarah aj väčšie ponožky, ktoré dieťatku, až tak nesedia. Za svoju prax zažila mnoho prípadov, kedy drobci často pri hre spadli. Preto ich nepovažuje za bezpečné.

Namiesto bieleho oblečenia majú podľa Sarah deti v škôlke nosiť farebné. Preto, aby sa oblečenie nezašpinilo. Upozorňuje tiež,aby rodičia deťom nedávali do škôlky drahé alebo špeciálne oblečenie, keďže by sa mohlo zničiť.

Reakcie od rodičov nenechali na seba dlho čakať. Niektorí sa výberu oblečenia pre svoje dieťa rázne zastávali. Sarah nečakala a „dotknutým“ rodičom poslala jasný odkaz. „Rodičom, ktorí sú urazení... je to len hlúpe video! Niekoľko dní dohliadame až na 25 detí a toto je pre nás užitočné,“ odkázala im. Väčšina rodičov, ale aj tých, ktorí sa venujú práci s deťmi, s ňou však súhlasili. 


Autor: © Zoznam/zk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia