Najlepšie a najhoršie dvojice svokra a nevesta podľa zverokruhu

Najlepšie a najhoršie dvojice
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-09-01 17:00:00 |

Chcete vedieť, prečo je vaša svokra vaša najlepšia kamarátka alebo prečo je vaším najväčším nepriateľom? Kompatibilita či nezhody môžu prameniť v dátumoch vašich narodenín.

Buď vaše znamenia zverokuhu idú ruka v ruke alebo je váš koeficient kompatibility nulový, čo vedie k nežiaducim problémom. Podľa indického konzultanta a kouča Rashi Gaura, ktorý sa venuje astrológii, numerológii, vastu a fenf šuei, existuje jednoduchý spôsob, ako rozlúštiť mieru vašej kompatibility.

 Jeden z najharmonickejších vzťahov vzniká medzi svokrou a nevestou, ktorých dátumy narodenia sú od seba vzdialené o štyri znamenia zverokruhu. Patria otiž k rovnakému prvku a preto sú vaše myšlienkové procesy a energia na rovnakej úrovni.

Ohnivé znamenia – Baran, Lev a Strelec

Energiou, nadšením a láskou k životu si ľudia narodení v týchto znameniach často dobre rozumejú. Ak patríte s vašou svokrou do niektorého z nich, je pravdepodobné, že sa rady stretávate a nezapájate sa do žiadnych žabomyších vojen. Vaša svokra má životnú energiu ako vy a nikdy sa spolu nenudíte. Jedna druhej sa snažíte vychádzať v ústrety a neubližovať si.

Zemské znamenia: Býk, Panna, Kozorožec

Ak vy a vaša svokra patríte k niektorému z týchto troch znamení, máte k sebe blízko svojím praktickým a stabilným temperamentom. Výsledkom toho je dobrá organizácia domácnosti a vzájomný rešpekt medzi vami pre spoľahlivú povahu. Môžete spolu vytvoriť skvelý tím, pretože ste na tej istej úrovni.

Vzdušné znamenia: Blíženci, Váhy, Vodnár

Myslitelia a komunikátori zverokruhu, vzdušné znamenia, majú schopnosť viesť povrchné aj hlboké rozhovory s rovnakou ľahkosťou. Môžete pôsobiť chladne a bez emócií, ale pravdou je, že si ich nechávate na súkromie. To je dôvod, prečo ste okolím často nepochopené. Avšak svokra a nevesta, ktoré tvoria pár z niektorého z troch vzdušných znamení, sa navzájom podporujú a rozumia si. Chápu potrebu priestoru tej druhej a dokonale sa dopĺňajú.

Vodné znamenia: Rak, Škorpión, Ryby

Vodné znamenia sú nositeľmi emócií a pocitov. Ak je kombinácia svokra-nevesta vytvorená z dvoch vodných znamení, vždy budú prítomné prejavy lásky a citov. Sú si vedomé svojej emocionálnej zraniteľnosti. Vždy sú ochotné navzájom si pomáhať, podporovať sa a vždy sa dokážu jedna o druhú postarať.

Pri týchto dvojiciach hrozí oheň na streche

Pozornosť zbystrite, ak patríte do niektorého z tejto šestice párov! Sú priam receptom na konflikty a chce to veľa trpezlivosti, aby ste si dobre vychádzali. Rešpekt a trpezlivosť však dokážu urovnať takmer všetko. Správajte sa k sebe slušne a snažte sa o priateľský vzťah.

Baran - Kozorožec

Zatiaľ čo Baran je príliš spoločenský, Kozorožec sa oveľa radšej drží pri zemi. Majú protichodné názory, z čoho pramení ťažký vzťah medzi nimi.

Býk a Lev

Tvrdohlavosť by mohla byť dôvodom väčšiny nepokojov v tejto kombinácii. Zatiaľ čo Lev môže byť dramatickejší vo vyjadrovaní svojich pocitov, Býk je zdržanlivejší. Obidve znamenia s vysokým faktorom spoľahlivosti však môžu pracovať na svojich rozdieloch, ak prekročia svoju tvrdohlavé ego.

Blíženci - Panna

Neustále sa meniaci a slobodomyseľní Blíženci vždy plánujúcu perfekcionistku Pannu obťažujú. To môže viesť k nekonečným hádkam medzi nimi. Kľúčom k riešeniu rozdielov je otvorená komunikácia.

Rak - Váhy

Nadmerná emocionálna stránka Raka a časté uzatváranie sa do vlastnej ulity môže byť pre Váhy nepríjemné. Na druhej strane Váhy pôsobia na Raka rezervovane a ľahostajne. Veľa problémov medzi nimi môže určite vyriešiť vzájomný rešpekt.

Škorpión - Vodnár

Dve silné znamenia s veľmi odlišným myšlienkovým procesom a nedostatok rešpektu k názorom toho druhého charakterizuje vzťah medzi týmito dvomi znameniami. Keď sa vzdajú potreby vzájomne si niečo dokazovať a zmiernia svoje tvrdohlavé temperamenty, môžu si spolunažívať priateľsky.

Strelec - Ryby

Strelec si váži svoju slobodu a energia Rýb ho obťažuje. Ryby zase emocionálne ráňa netaktnosť Strelca. Nie je však všetko stratené. Obom vládne Jupiter, planéta poznania. Ak využijú čo i len trochu svojej múdrosti na pochopenie pocitov tej druhej, môžu si vybudovať pevné základy lásky a rešpektu.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia