Herečka Alicia Silverstone stále spáva s 11-ročným synom

Herečka Alicia Silverstone stále
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2022-08-17 13:45:00 |

Americká 45-ročná herečka je veľmi zaujímavou osobou, známou vegánskym životným štýlom a neobvyklými rodičovskými technikami. Prečo stále spáva so synom?

Alicia bojuje za práva zvierat a je naozaj presvedčenou vegánkou. Ani jej syn Bear preto vôbec nejedáva mäso a od narodenia je na rastlinnej strave. Dvojica spolu rada varí a Alicia verí, že zapojenie Beara do tohto procesu mu umožní lepšie pochopiť, odkiaľ jedlo pochádza. O tom, že ich vzťah je naozaj mimoriadne blízky, svedčí aj to, že keď bol Bear ešte bábätko, mama ho kŕmil jedlom, ktoré už sama žuvala. 

I keď si herečka uvedomuje, že nie každý s jej výchovou súhlasí, nemá problém podeliť sa o to, ako si so synom nažíva. Prezradila, že aj keď má Bear 11 rokov, stále spia v rovnakej posteli. „Som milujúca mama. Verím v lásku, verím v prírodu a naša spoločnosť sa bojí prírody a lásky,“ povedala. To, čo si o tom myslia iní ľudia, je jej úplne jedno. Každý by sa mal podľa nej starať sám o seba.

Bear sa narodil v roku 2011. Jeho otcom je americký hudobník a moderátor Christopher Jarecki. Aj keď sa s Aliciou sedem rokov po narodení Beara rozviedli,  stále majú skvelé vzťahy a zvládajú rodičovstvo ako profesionáli. Herečka prezradila, že otec sa so synom vidí takmer denne.

Bear s mamou trávia spolu veľa času, okrem spoločného varenia cvičia obaja jógu a milujú turistiku. Alicia okrem iného prezradila, že niekedy sa aj spolu kúpu.


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia