Toto sú najväčší jedáci zverokruhu: Patríte k nim?

Toto sú najväčší jedáci
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-07-16 16:35:00 |

Niekto v jedle preberá a nezje len tak hocičo, iný si každý pokrm vychutnáva ďalší zje všetko, čo sa pred ním objaví. K ktorému typu ľudí patríte?

Fascinácia niektorých ľudí jedlom môže byť niekedy až príliš veľká a nedávajú si vôbec pozor na to, čo do seba nahádžu. Ak patríte vy alebo vaše deti k jednému z týchto znamení, dávajte si pri výbere pokrmov viac záležať. Máte totiž sklony bezmyšlienkovite zjesť hocičo a neskôr sa to odrazí na zdraví.

Baran

Impulzívnosť by mala byť ich druhým menom! Ľudia, ktorí patria k tomuto znameniu zverokruhu, sú veľmi impulzívni a nerozmýšľajú dvakrát, kým niečo urobia. Sú tiež skvelými gurmánmi, ktorí radi skúšajú rôzne veci len tak pre zábavu. Problém je v tom, že sa nezastavia a to im môže spôsobovať nemalé žalúdočné a črevné problémy.

Lev

Drahé jedlo je jeho život! Levy milujú míňať peniaze za jedlo, lebo vedia, že ich to určite urobí šťastnejšími. Impulzívne ho zhltajú a pozvú aj ostatných, aby ochutnali. Pokiaľ ide o delenie sa o jedlo,  sú to asi tí najštedrejší ľudia. Od nich to určite nikdy nie je len tak „naoko“.  

Váhy

Zjedia prakticky čokoľvek. Pomáha im to cítiť sa lepšie, keď sú smutní, osamelí alebo sklamaní. Milujú aj polnočné maškrtenie a pozerať film či klebetiť s priateľmi bez dobrých pochúťok, to je najväčšia galiba. Jedlo je ich stálym spoločníkom.

Strelec

Milujú cestovanie po svete a k tomu patrí aj ochutnávanie exotických a jedinečných jedál. Nepremýšľajú dvakrát čo si dajú a čo nie. Pokiaľ sa to spája s pocitom dobrodružstva a jedinečnosti, niet nad čím váhať!

Ryby

Ryby sú pri výbere potravín mimoriadne impulzívne. Keď sa cítia smutné, riešia to dezertami a inými mlskami. Jedlo používajú ako spôsob vyrovnávania sa so svojimi emóciami. To môže byť pre ich zdravie nebezpečné, lebo prejedanie sa sladkosťami, k čomu majú prirodzené sklony, vedie k nadváhe a iným problémom. Najmä v detskom veku je dôležité túto ich neutíchajúcu chuť krotiť.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia