Sú trojičky, no jedna z nich je o štyri roky mladšia ako sestry

Sú trojičky, no jedna
Ilustračné foto
Zdroj: TikTok
2022-06-27 08:00:00 |

Shelby z Nashvillu v USA pochádza z trojičiek, no jej príbeh je naozaj jedinečný. Kým dve sestry sa narodili v jeden deň, ona prišla na svet až o štyri roky neskôr.

Shelby je jedným z tých ľudí, ktorí by sa nenarodili bez umelého oplodnenia. V roku 1990, keď bol tento zázrak medicíny ešte v plienkach, zmiešali v laboratóriu v Petriho miske spermie jej otca a mamime vajíčka. Vďaka tomu vzniklo deväť embryí a keďže rodičia nechceli mať naraz deväť detí, neimplantovali ich do maminej maternice všetky a polovicu zmrazili. Z prvej polovice sa narodili Shelbine sestry. O štyri roky rodičia požiadali o rozmrazenie druhej polovice embryí, no lekári im povedali, že to nebude fungovať, lebo boli zmrazené až príliš a dlhý čas. „Nakoniec som sa ale narodila ja... Som zázrak!“ hovorí Shelby vo virálnom videu na TikToku.

„Takže ja a moje sestry sme trojičky, ktoré delia štyri roky, pretože sme boli všetky počaté v rovnakom čase v roku 1990, len ja som bola štyri roky zamrznutá,“ priblížila. Ako napísala k príspevku: „Stále mám občas zimomriavky“ s emotikonom snehovej vločky.

V ďalšom videu Shelby zdieľa fotku svojich sestier dvojčiat a pýta sa, či niekto vidí medzi nimi podobnosť, lebo ona vôbec. „Tu sme my... Courtney a Becca, to sú dvojičky," hovorí. „Naozaj si nemyslím, že sa na seba až tak veľmi podobáme, ale neviem. Čo si o tom myslíte?"

@maximumstrengthpepto

following up my last post! pt 2: sister reveal 🤪 anyone see resemblance bc I don’t really lol

♬ Sisters (with Betty Clooney & Paul Weston & His Orchestra) - Rosemary Clooney

„Dvojčatá sa na seba nepodobajú, ale ty sa nejako podobáš na obidve," znie jeden z komentárov. Pridali sa aj ďalší, podľa ktorých Shelby vyzerá ako ony dve, len o pár rokov mladšie.

Musí to byť naozaj zaujímavé, keď viete, že staršie sestry sú vlastne vaše rovesníčky a ste trojičky, aj keď vy máte o štyri roky menej. Nuž, to je veda...


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia