Dvojičky prišli na svet okolo polnoci, majú rozdielny rok narodenia

Dvojičky prišli na svet
Ilustračné foto
Zdroj: NATIVIDAD MEDICAL CENTER
2022-01-04 12:30:00 |

Narodili sa v 15-minútovom intervale a vybrali si naozaj unikátny čas – polnoc na Nový rok. Výsledkom je rozdielny dátum a rok na ich rodných listoch.

Fatima Madrigal a Robert Trujillo privítali syna Alfreda na Silvestra o 23:45. Jeho sestra Aylin sa narodila práve vtedy, keď hodiny odbili polnoc na Nový rok.

Aylin vážila 2,6 kg a stala sa prvým dieťaťom narodeným v roku 2022 v Natividad Medical Center v kalifornskom Monterey County. Alfredo sa vypýtal na svet s hmotnosťou 2,75 kg a bol zase posledným dieťaťom narodeným v nemocnici v uplynulom roku.

"Je pre mňa šialené, že sú dvojčatá a majú odlišné dátumy narodenia,“ uviedla novopečená mama Madrigal. Je však veľmi šťastná, že deti si vybrali pre svoje narodenie takýto špecifický čas.

Doktorka Ana Abril Arias označila narodenie týchto dvojčiat za jeden z najpamätnejších pôrodov v jej kariére, píše TheSun. „Bolo absolútnym potešením pomôcť týmto malým deťom bezpečne sa sem dostať v rokoch 2021 a 2022,“ povedala. „Úžasný spôsob, ako začať nový rok!” dodala s úsmevom. Rodičia sa budú mať čo oáňať, doma už majú dve dcéry a jedného syna. Ten je nadšený, že konečne bude mať parťáka a nebudú okolo neho iba samé dievčatá.

Dvojčatá s rozdielnymi narodeninami sú veľmi zriedkavé. No ešte kurióznejší prípad majú zapísaný v matrike v americkej Indiane, kde žena priviedla na svet dvojčatá v dvoch rôznych desaťročiach, uvádza WRTV. Dawn Gilliam začala rodiť 31. decembra 2019 a dcérka Joslyn prišla na svet o 23.37. Jej braček si počkal v maminom brušku ešte ďalšiu polhodinu a narodil sa sedem minút po polnoci 1. januára 2020.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia