Má 29 rokov, čaká deviate dieťa a odmieta antikoncepciu

Má 29 rokov, čaká
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/that_rosario_life
2022-04-19 15:30:00 |

Mama siedmich chlapcov Yalancia Rosario z Dallasu v Texase prezradila, že najmladší syn má len päť mesiacov a ona nosí pod srdcom ďalšie bábätko. Verí, že nebude jej posledným dieťaťom.

Yalancia je nadšená, že s manželom budú mať ďalšieho syna, aj keď verili, že tento raz to už bude konečne dievčatko, po ktorom manžel Michael (36) zúfalo túži. Najstarší syn Jamel má 12 rokov a najmladší Khaza 5 mesiacov. Jedno dieťatko, ktoré stále nosí v srdci a hovorí o ňom ako o jednom zo synov, zomrelo ešte v prvom trimestri tehotenstva.

Yalancia dokumentuje svoje tehotenstvá a život megarodiny na Instagrame. Rodičia už vymysleli pre ďalšieho potomka aj meno, bude sa volať Kairo Eli Emori. "Ani nemôžem uveriť, že sme sa tak skoro dohodli na mene,“ povedala Yalancia pre Fabulous. „Znamená víťazný a je také rozkošné. Milujem ho,“ dodala.

I keď rodina je naozaj početná, vedia si na seba zarobiť. Yalancia podniká z domu a samozrejme, dostáva na deti rôzne dávky. Veľká rodina je splnením jej sna. „Vždy som chcela veľkú 10-člennú rodinu, pretože som vyrastala ako najstaršia zo siedmich súrodencov, bolo to perfektné a tak som chcela mať aj ja vlastnú veľkú rodinu,“ hovorí.

Nie všetky deti boli plánované. „Niekoľko mojich chlapcov bolo počatých počas užívania antikoncepcie,“ vysvetlila Yalancia, prečo už antikoncepciu neužíva a odmieta ju. S manželom sa rozhodli nechať to na prírode. Deti chcú plodiť dovtedy, kým sa im nepodarí počať aspoň jedno dievčatko.

Vďaka TikToku a Instagramu má neuveriteľných 250 000 fanúšikov. Nie sú však vždy iba príjemní. Niekedy ju obviňujú z toho, že poberá na deti dávky. „Píšu mi, aby sme prestali používať peniaze daňových poplatníkov alebo sa pýtajú, či nepoznáme antikoncepciu, prípadne koľko otcov deti majú,“ hovorí Yalancia.

Niekedy si aj ona sama myslí, že niečo s ňou nie je „fyziologicky v poriadku“, keď dokáže tak rýchlo za sebou otehotnieť, ale pozitíva podľa nej prevažujú nad negatívami. Myslí si, že bola predurčená stať sa mamou. „Mám pocit, že mám vyživujúcu a trpezlivú dušu,“ povedala. Všetkých synov veľmi ľúbi a každý z nich má svoju úžasnú osobnosť.

„Veľkú pozornosť venujem príprave jedla. Každú nedeľu navarím hlavné jedlá na celý týždeň. Všetky deti majú pripravené oblečenie na každý deň v týždni,“ opísala bežnú rutinu.

Všetci vstávajú ráno okolo 6:00, pripravia sa na deň, dajú si spoločne raňajky, porozprávajú sa a mama porozváža synov do školy. Potom perie, dovarí čo treba a venuje sa mladším deťom. Pomedzi to poupratuje a keď sa starší synovia vrátia okolo 16:00 domov, začína popoludňajšia a večerná rutina zahŕňajúca písanie domácich úloh a rodinnú večeru. „Milujem byť mega matkou a neľutujem to," dodáva Yalancia, ktorá onedlho porodí chlapcom ďalšieho bračeka.

Instagram/that_rosario_life
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia