Mať vzťah s týmito znameniami zverokruhu je naozaj ťažké

Mať vzťah s týmito
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-04-08 18:00:00 |

Niektoré znamenia zverokruhu patri vo vzťahoch priam k ideálnym, no sú aj také, ktoré sú na tom úplne mizerne. Ak túžite po harmónii a pohode, vyhýbajte sa im oblúkom!

Pre ľudí narodených v niektorých znameniach zverokruhu je záväzok priam fóbiou. Prijať vzťah a robiť v ňom kompromisy je pre nich naozaj ťažké. Patrí váš partner či partnerka k jednému z nich?

Baran

Ľudia narodení v tomto znamení robia často chybu, že sa o vzťah nestarajú hneď od začiatku. Baran má tendenciu strácať ohľaduplnosť, čo oslabuje vzťah ešte skôr, ako začne. Je až príliš cool a potom všetko pokazí. Keď sa snaží o nápravu, často je príliš neskoro.

Býk

Toto znamenie zverokruhu má zlozvyk testovať ľudí a podrobovať ich skúškam, pričom niekedy prekračuje hranice. Trvá mu dlho, než si je vzťahom istý. Niekedy až tak dlho, že ten druhý stratí záujem. Málokedy ide do vzťahu spontánne a keď už tak aj urobí, netrvá dlho a začne o ňom pochybovať. Ak však v jeho skúškach obstojíte, vyhrali ste.

Blíženci

Utekajú pred akýmkoľvek druhom spojenia, o ktorom si myslia, že ich zväzuje. Je takmer nemožné, aby sa niekomu zaviazali na celý život. Vzťah s nimi je prijateľný pre dobrodruhov a voľnomyšlienkarov, ktorí zväzok neberú až tak vážne.

Strelec

Pre partnera môže byť Strelec príliš strohý a impulzívny. Uprednostňuje krátkodobé, neformálne vzťahy, ktoré nevyhovujú každému. Strelci majú tendenciu partnera emocionálne vyčerpávať, čo spôsobuje, že ten druhý často utečie.

Ryby

Ryby milujú pojem lásky, ale vo vzťahoch s nimi to môže byť hrozné. Ľudia narodení v tomto znamení sú príliš ovládaní emóciami a sú tiež poverčiví. Držať s nimi krok je niekedy priam nemožné. Ryby nemajú radi realistické a zložité situácie, radšej snívajú. Keď ich partner opustí, často nevedia pochopiť, prečo sa tak stalo.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia