Ľudia narodení v týchto 5 znameniach tento rok zbohatnú

Ľudia narodení v týchto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-03-26 17:00:00 |

Ceny idú stále hore a rodiny sa majú čo oháňať, aby poplatili všetky účty. Patríte podľa znamenia zverokruhu k šťastlivcom, ktorým tento rok hviezdy sľubujú zbohatnutie?

Nie každý z nás má to šťastie zarábať veľké peniaze. Tento rok hviezdy pracujú v prospech piatich znamení zverokruhu, ktoré môžu očakávať zlepšenie finančnej situácie.

Lev

Na čele rebríčka sú ľudia narodení v znamení Leva. Majú veľkú šancu dosiahnuť peniaze svojou profesionalitou a tvrdou prácou. Mali by si však dávať mimoriadny pozor na svoje fyzické aj duševné zdravie, aby mali dosť síl!

Panna

Ľudia narodení v znamení Panny budú vraj prosperovať ako ešte nikdy doteraz  Najmä študenti sa môžu tešiť. Javí sa to tak, že majú veľkú šancu získať zahraničné vzdelanie a štipendiá. Rovnako ľudia pohybujúci sa v akademickej oblasti môžu čakať finančnú injekciu. Zamerajte sa na posledný štvrťrok tohto roka, ktorý sa s najväčšou pravdepodobnosťou ukáže ako šťastný a úrodný.

Škorpión

Škorpióni nevyhrajú lotériu, ale budú mať pohodlný finančný rok s niekoľkými ziskami. Prvé väčšie príjmy môžete čakať niekedy po apríli. A vraj dokonca nemusíte pre to ani veľa urobiť.

Strelec

Tento rok je pre financie Strelcov priaznivý. Zostatok na ich účte v banke bude vyšší ako doteraz. Tak to vyzerá, že im prospeje zmena práce. Na svoje si prídu aj študenti. Podarí sa im získať finančne zaujímavú brigádu.

Vodnár

Predpokladá sa, že aj toto znamenie zverokruhu čaká finančne priaznivý rok. Úspech sa už začal alebo začína písať v týchto dňoch vďaka vzájomnej konjunkcii Marsu, Venuše, Merkúra a Saturnu. V apríli a máji by si mali dávať veľký pozor na to, ako nakladajú so svojimi peniazmi.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia