Narodeniny v marci? Deväť výnimočných vlastností týchto ľudí

Narodeniny v marci? Deväť
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-03-14 16:00:00 |

Ak máte doma marcové dieťa, možno vychovávate budúceho veľkého šéfa. Podľa astrologických predpovedí sa totiž práve marcové deti najčastejšie stávajú generálnymi riaditeľmi.

Podľa astrológov mesiac narodenia dieťaťa ovplyvňuje jeho celkovú osobnosť a určitým spôsobom formuje budúcnosť. Albert Einstein, Vincent van Gogh, Harriet Tubman či Michelangelo sú niektoré z veľkých osobností, ktoré sa narodili v marci. Naozaj dobrá spoločnosť, čo k tomu dodať!

1. Ovplyvňujú ostatných

Ako už bolo spomenuté, tieto odvážne deti sa s väčšou pravdepodobnosťou stanú generálnymi riaditeľmi. Sú totiž rodenými vodcami. S prirodzenou autoritou a hrdosťou majú predpoklady na to, aby ovplyvňovali ľudí a boli pre nich príkladom. S ľahkosťou dokážu založiť impérium a viesť ho.  

2. Sú pozitívne naladení

Povedia, čo im slina na jazyk prinesie a ich slovník je naozaj pestrý. Hovorí sa o nich, že majú slnečnú povahu. Ich pohľad na život je pozitívny a svoju radosť zo života prenášajú aj na ľudí okolo seba.  

3. Sú veľkorysí

Veľkorysosťou sú ľudia narodení v marci naplnení až po okraj. To je dôvod, prečo si získajú snáď každého, kto ich spozná a sú obľúbení všade, kam prídu. Len veľmi zriedka bývajú sebeckí.

4. Oceňujú nezávislosť

Nezávislosť je to, čo je pre nich mimoriadne dôležité. Títo vysoko pozitívne zmýšľajúci ľudia radi robia všetko po svojom. Nezávislosť spojená so silnou mysľou ich robí výnimočnými v každom aspekte.

5. Sú plní energie

Už ste niekedy videli apatického generálneho riaditeľa? Deti narodené v marci sú veľmi aktívne a energické, fyzicky aj psychicky. Zdá sa, že duševné vyčerpanie k nim nikdy nepríde. Sú to dobrodruhovia, ktorých zabíja všedný život. Nepozerajú sa do minulosti, kašlú na predvídanie budúcnosti, žijú v prítomnosti, lepšie povedané, užívajú si ju.

6. Sú kreatívni

Ich kreatívne myslenie nemá limity. Ľudia narodení v marci sú duševne vysoko energickí a to podporuje tvorivú stránku ich mysle. O marcových ľuďoch je známe, že vynikajú v umení a vede. Nikdy sa nenudia, lebo stále majú v hlave nové a nové plány.

7. Sú citliví

Títo pozitívne zmýšľajúci ľudia sú veľmi citliví napriek tomu, že navonok tak vôbec nepôsobia. Sú to chameleóni, ktorých vnútorný svet je úplne odlišný od toho vonkajšieho. Nerobia to úmyselne, navonok vyzerajú absolútne sebaisto, ale vo vnútri drieme až prekvapujúco citlivá dušička. Jednou z negatívnych stránok detí narodených v marci môže byť práve to, že majú v sebe príliš veľa neistoty.

8. Sú odvážni

Títo ľudia sa ničomu nevyhýbajú. Idú odvážne do každého dobrodružstva a vo všetkom, do čoho a pustia, sú dobrí. Nepoznajú strach.

9. Sú lojálni

Je ťažké nájsť niekoho tak lojálneho, ako je človek narodený v marci. Títo ľudia môžu byť pre všetkých príkladom priateľov. Okrem toho, že sú lojálni, dávajú si v každom vzťahu veľký pozor, aby toho druhého nesklamali alebo nezradili. Za priateľov, ktorým dôverujú, by dali ruku do ohňa.

gettyimages.com
Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia