Deti narodené v týchto 5 znameniach sú veľmi submisívne, POZOR na to!

Deti narodené v týchto
Ilustračné foto
Zdroj: gettyimages.com
2022-01-22 10:00:00 |

Byť k ostatným láskavý a empatický je dobré. Nie je však dobré riešiť ostatných za cenu vlastného zdravého rozumu alebo duševného pokoja. A k tomu majú tieto sklony...

Stanovenie zdravých hraníc znamená dať ostatným vedieť, čo je nám nepríjemné alebo čo nás znepokojuje. Submisivita (sklon podriaďovať sa) je extrémna osobnostná črta, ktorá nie je prirodzene prítomná u mnohých ľudí. Je však potrebné, aby ste u dieťaťa, ktoré prejavuje črty podriaďovania sa, zakročili a učili ho povedať si bez strachu svoje. Pri týchto piatich znameniach zverokruhu yb si rodičia mali dávať obzvlášť pozor.

Blíženci

Blíženci predstavujú dvojčatá - hlavný symbol ich dvojitej osobnosti. Zatiaľ čo jedna časť môže byť dosť odvážna na to, aby sa postavila sama za seba a stanovila správne definované hranice, druhá môže chcieť ísť s prúdom a vyhnúť sa akýmkoľvek nezhodám. Nerozhodnosť tohto vzdušného znamenia je hlavným faktorom, ktorý ovplyvňuje jeho kolísanie. Deti Blížencov preto treba naučiť určovať si zdravé hranice už v útlom veku.

Rak

Raky nenávidia, keď sú nenávidení. Nemajú radi nezhody alebo hádky a aby si udržali šťastný a dobrý vzťah so svojím okolím, radšej mlčia, keď sa im niečo nepáči. Vzhľadom na svoju zhovievavú povahu, než sa vyjadria k niečomu, čo sa im nepáči, to dlho preberajú sami v sebe. To im môže značne uškodiť.

Panna

Panna je zemské znamenie a je charakteristické prísnou disciplinovanou povahou. Keďže ale ide o premenlivé znamenie, je pre deti Panny v ranom veku ťažké zaujať jasné stanovisko. Snaha robiť iných šťastnými je menej známou črtou tohto znamenie, ktoré ich robí náchylnými na to, že ich ľudia využívajú. Deti Panny potrebujú vedenie, aby sa stali odvážnymi dospelými.

Váhy

Váhy sú spojené s láskou, jemným vystupovaním a zdvorilosťou. Deti tohto znamenia sú zvedavé a hravé, no ťažko sa rozhodujú. Je dôležité naučiť ich, že nie je dôležité súhlasiť so všetkým a tam, kde to je potrebné, treba vstúpiť aj do konfliktu. Rodičia by mali dbať na to, aby sa naučili stanoviť si zdravé hranice.

Ryby

Ryby, jedno z najchápavejších znamení zverokruhu, majú pre druhých často až príliš veľa empatie a porozumenia. Je bežné, že uprednostňujú iných pred sebou samými a dovolia ľuďom, aby po nich šliapali. Naučiť ich, ako zvýšiť hlas a hovoriť za seba, je veľmi dôležité pre ich individuálny rozvoj.

Fotogaléria

gettyimages.com
Autor: © Zoznamaz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia